avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate katibi

Activitate katibi

Multumesc
Buna, daca o persoana a fost angajata , si-a dat demisia, in septembrie, dupa o saptamana a fost angajata la o alta firma acum poate merge in somaj ?
Buna seara,am primit un proces verbal de contraventie prin posta prin care mi se aduce la cunostiinta ca am fost amendat.Important este ca la ,,Persoana juridica,, a fost trecut o AI (activitate independenta -care nu are personalitate juridica) care este radiata din 2000 ,mai mult la rubrica ,reprezentat de ,,nu este completat nici CNP nimic,iar jos la martori au trecut ca ,, persoanele de fata refuza calitatea de martor,,.Ce cale de anulare a pv-ului sa urmez?Va multumesc
Buna ziua,
am un SRL in care eu sunt . asociat unic .Pot coopta inca o persoana ca asociat si sa-l numesc si administrator?E suficient sa fac o decizie a asociatului unic in care metionez tot?trebuie sa depun si act constitutiv actualizat?Va multumesc
Răspuns la discuția depunere revisal
Activitatea 7830 nu necesita obiect unic,doar CAEN 7810 necesita obiect unic conform Legii 156/2000 art 5- republicata.
O zi buna
Răspuns la discuția depunere revisal
Buna,
Daca aveti printre activitati secundare 7830 CAEN-Servicii furnizare si management forta de munca atunci Ok.Insa trebuie sa va inregistrati la itm ca prestator,dar unii spun ca nu e nevoie pt ca obligatiile si raspunderile reies din contractul de prestari servicii care il veti incheia cu tertele persoane.
Pentru a beneficia de ajutor de somaj,trebuie ca in ultimele 24 luni sa ai 12 luni relatii de munca,indiferent daca ai sau nu intreruperi.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Pot sa le primesc si eu ? papri_cash@yahoo.com.Mersi
Răspuns la discuția recuperare creante
Nu mai are nimic
Dupa ce am investit un BO cu form.executorie si am dat-o la executor,el nu a mai gasit nimic la firma ce putea fi executat,ce posibilitati mai am pt.recuperarea creantelor ?