avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate nati27

Activitate nati27

Răspuns la discuția angajarea cetatenilor straini
Va multumesc mult pt raspuns, dle Cornel Vasile. Intre timp am aflat si eu, de la Oficiul Roman pt Imigrari, ca nu am nevoie de autorizatie de munca. Mult succes!
Răspuns la discuția angajarea cetatenilor straini
"Multumesc" pt replica. Ati fi putut fi mai explicita, d-na avocat, daca sunteti mai desteapta, si daca se putea, macar, amabila.
Cartea de rezidenta mi s-a eliberat in iulie 2009 de catre Oficiul Roman de Imigrari si nu mi s-a comunicat ca as avea nevoie pt angajare, suplementar, si de autorizatie de munca (cu toate ca despre subiectul angajarii am discutat cu responsabili de acolo). Nelamurirea mi-a aparut cand am citit OUG nr 56/2007, art.4, al.3, lit b, eu crezand ca angajarea se va face in baza cartii de rezidenta.
Buna seara, tuturor. Va rog mult, cine e in cunostinta de cauza, sa ma lamureasca si pe mine referitor la urmatoarea situatie. Sunt cetatean strain (al unui stat non UE), casatorit cu un cetatean roman, locuiesc pe teritoriul Romaniei si posed carte de rezidenta pentru reintregirea familiei(valabila un an, cu posibilitatea de a fi prelungita dupa expirare). Ca sa fiu angajata in campul muncii, am nevoie si eu de autorizatie de munca eliberata de Oficiul Roman pentru Imigrare? Potrivit. OU nr. 56/2007, art.4, al.3, lit.b,: "Autorizatia de munca se va elibera si strainilor care beneficiaza de drept de sedere temporara pentru reintregirea familiei"???
Multumesc anticipat.