buna ziua!
va rog frumos sa ma indrumati si pe mine...de la serviciu nu au stiut sa imi spuna..eu sunt o proaspata mamica si am optat ptr.concediu de ingrijire copil pana la un an.
intrebarea mea era: daca eu ma intorc la serviciu mai devreme de un an primesc acea indemnizatie de 500 lei pana ce copilul implineste 2 ani?sau aceasta indemnizatie se acorda doar pana la varsta copilului de un an?
va multumesc frumos!
Buna ziua!
am si eu doua intrebari...dupa ce depun decl 300 cu bifare de recuperare de TVA stiti in cat timp vin in control? Si cat timp controleaza?
va multumesc frumos!
buna ziua!
sunt o viitoare mamica(in septembrie 2010 tb sa nasc),si am o intrebare:
la cate zile de concediu de odihna beneficiez pe anul 2010?
va multumesc frumos!
am si eu o intrebare..firma la care lucrez momenan,administratorul intentioneaza sa o inchida..
intrebarea mea este:
eu intru la 1.07.2010 in cle 128 zile de prenatal,voi lua indemnizatie de ingrijire copil daca firma se inchide adica,eu am continuitate cele 12 luni ptr care se face media?
si daca o alta firma ma angajeaza,asa insarcinata are voie sa imi plateasca medicalul la aceste 128 zile?
va multumesc frumos!
buna ziua!
sunt o viitoare mamica si as vrea sa imi spune-ti si mie,daca firma are datorii catre stat eu beneficiez de indemnizatia de ingrijire copil?
nu stiu pe cine sa mai cred ca am auzit pareri diferite pe cine am tot intrebat...
va multumesc frumos!
multumesc mult ptr.raspuns la intrebarea mea..
dar as vrea sa stiu cu ce anume tb sa merg la administratie,adica ce formulare tb sa completez..
multumesc frumos!
am o firma ca are activitatea intrerupta,din anul 2005 si are de recuperat TVA,se poate face cerere de compensare cu datoriile catre buget?
si ce trbui facut....
multumesc frumos!