avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA control ptr compensare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

control ptr compensare de TVA

Buna ziua!
am si eu doua intrebari...dupa ce depun decl 300 cu bifare de recuperare de TVA stiti in cat timp vin in control? Si cat timp controleaza?
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: carmen morogan , utilizator 12:15, 8 Iulie 2010
un decont negativ cu optiune de rambursare se solutioneaza in 45 de zile de la depunere.
perioada controlata incepe de la sfaristul perioadei controlate anterior sau doar lunile la care se refera decontul de taxa.
multumesc frumos ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva carmen morogan carmen morogan am o firma ca are activitatea intrerupta,din anul 2005 si are de recuperat TVA,se poate face cerere de compensare cu datoriile catre buget? si ce trbui ... (vezi toată discuția)
Tva de recuperat alynabica alynabica am vreo sansa sa recuperez tva-ul de la stat? si in ce conditii? multumesc. (vezi toată discuția)
Rambursare tva limita 10000ron undelfin undelfin Intentionez sa cer rambursare tva = ~7000ron. nu am cerut niciodata rambursare de la infiintarea firmei (aprox 4 ani) tva-ul este aferent unui contract de ... (vezi toată discuția)