avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datorii angajator...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datorii angajator...

buna ziua!
sunt o viitoare mamica si as vrea sa imi spune-ti si mie,daca firma are datorii catre stat eu beneficiez de indemnizatia de ingrijire copil?
nu stiu pe cine sa mai cred ca am auzit pareri diferite pe cine am tot intrebat...
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: carmen morogan , utilizator 10:54, 27 Aprilie 2010
daca firma are datorii la cass trebuie platit,atat stiu ca este cazi penal daca firma retine de la angajat si nu vireaza banii la trezoraie,amenziile sunt enorme pt, asta,dar totodata dv,nu aveti nici o vina ca angajatorul nu a virat banii,
multumesc frumos ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate alisss4 alisss4 buna ziua.. o intrebare am si eu:banii ptr concediu de maternitate statul ii vireaza in contul societatii la care sunt angajata,daca societatea nu vrea sa mi ... (vezi toată discuția)