Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Art. 118 se poate folosi si la suprapuneri virtuale. Unele oficii accepta pentru ca ei stiu ca nu au cum sa rezolve altcumva suprapunerile. Sunt oameni care sunt nevoiti sa deschida actiune in instanta de granituire pentru suprapuneri virtuale. Din pacate nu suntem intr-un stat unde ``treburile functioneaza``.
Luati legatura cu alt autorizat. Sa repozitioneze cadastrul vecinului pe cheltuiala dumneavoastra.
Si dupa aceea cu declaratie notariala de marire de suprafata + proces-verbal de vecinatate va inscrieti dreptul de proprietate pe suprafata de 260 mp.
Actualizare date imobil - notare adresa. 60 de lei este taxa la oficiul de cadastru. Adresa se poate actualiza ori de cate ori este nevoie, dar va trebuie adeverinta de la primarie.
Adeverinta se elibereaza in maxim 30 de zile, nicidecum pe loc cum a amintit domnul Costel, pentru ca bugetarii mai tre sa si frece menta :)
Bună ziua. Vă rog să mă ajutați prin a-mi spune care este valoarea cumpărăturilor din China, de exemplu, pentru care nu se plătește TVA. Mai bine spus, până la ce sumă produsele nu trec prin vamă?
Mulțumesc anticipat!
P. S. Am avut oribila surpriză să plătesc pentru niște nimicuri o mică avere...