avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate moraruc

Activitate moraruc

Multumesc de raspuns.
Cum se poate face transportul unui delegat al unei institutii publice ,in misiune de serviciu in strainatate,de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport,cu mijloace de transport in comun sau/si cu taxiul?
Mai sunt in vigoare dispoz.art 10 alin.7 din HG 518/1995?(urmare modificarilor,nu a fost republicat).
Multumesc.
Care sunt normele care reglementeaza statutul persoanelor asimilate secretarilor de stat?Functia de director general al unei agentii nationale(unitate a administratiei centrale de stat) este considerata functie asimilata celei de se4cretar de stat?are acesta dreptul la un cabinet al demnitarului?
Multumesc.
Răspuns la discuția sanctiune disciplinara
Multumesc pt logica si argumente.Nici eu nu cred ca se poate vorbi de o intrerupere sau suspendare a executarii sanctiunii disciplinare.Dar...

In situatia in care in perioada concediului medical , contractul de munca se suspenda,ma intreb cum se poate totusi executa sanctiunea retrogradarii ,data intr-o perioada,ce coincide in cea mai mare parte ,cu perioada concediului medical???
In luna iulie 2009 directorul economic a fost sanctionat cu retrogradare din functie 60 zile.La 3 zile dupa comunicarea deciziei acesta a intrat in c.o.medicale prelungite in continuu,pina azi .
In acest caz,se poate vorbi de o intrerupere a executarii sanctiunii disciplinare,la data cind a intrat in c.o.medical si pina in ziua de azi cind s-a prezentat la birou??
Putem vorbi oare de intrerupere a executarii unei sanctiuni disciplinare??

Răspuns la discuția conventii civile
multumesc.
Răspuns la discuția conventii civile
multumesc,inteleg deci,ca se pot incheia conventii civile,in temeiul art.1470alin.1)c.civ.,din care sa rezulte activitati ocazionale,pe durata scurta,care sa presupuna "o executare dintr-o data".
Buna ziua,
Mai sunt valabile conventiile civile de prestari servicii?daca da,in ce conditii??
Răspuns la discuția pensie anticipata
multumesc
pe perioada de la depunerea dosarului si pina la comunicarea deciziei de pensionare,salariatul pota fi disponibilizat si poate incasa drepturi banesti de orice fel ?