avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Ceclan Daniel

Activitate Ceclan Daniel

Răspuns la discuția tulburarea linistii publice
Nu cred ca trebuie sa ajungeti in instanta , in eventualitatea in care dvstra formulati o plangere impotriva Dnei Judecatoare ! Nu ar fi in favoarea dvstra! Oricum, de preferat ar fi sa discutati cu mama dvstra si sa o faceti sa inteleaga ca trebuie sa evite orice rafuiala cu dna judecatoare, si sa respecte programul de liniste stabilit de administratorul blocului respectiv! La fel cum vi s-a mai spus mai sus :
Art. 2. - Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
Intelegere din partea ambelor parti ! Multa bafta
Răspuns la discuția carte identitate pierduta
Furtul , pierderea sau deteriorarea documentelor de identitate se anunta la sediul politiei locale in termen de 48 de ore. De asemenea puteti primi o amenda pt faptul ca ati pierdut Ci-ul. Documentele necesare pt eliberarea unui CI sunt afisate la Registrul de evidenta a populatiei , iar de platit nu cred ca va costa mai mult de 20 lei !
Cam atat ! Data viitoare mai multa grija ! Succes!
Răspuns la discuția prescriptia pedepselor
Trebuie sa ne spuneti cu exactitate datele cand au fost pronuntate hotararile definitive si irevocabile, astfel putem sa va spunem cu exactitate cand se prescriu !
Mai exact 5 ani, cum de altfel a mentionat mai sus Legally .
Multa bafta
Sfatul meu este sa consultati un avocat si el va va indruma mai bine ! Evident ca patronul va desface contractul de munca , dar este bine ca nu ati semnat demisia ! Faceti o sesizare la ITM ! Multa bafta!
Răspuns la discuția legitima aparare sau nu ?
Va multumesc Dle avocat Claudiu Lascoschi . o SEARA MINUNATA !
Răspuns la discuția legitima aparare sau nu ?
se afla in legitima aparare si persoana care din cauza temerii , apararea sa depaseste in intensitate atacul ! mai pe scurt ! pe romaneste, decat sa planga mama mai bine sa planga masa nu ? daca scotea un cutit si ma injunghia ? sper ca am fost destul de explicit . in plus, persoana se afla in stare de ebrietate, fiind cel care a declansat scandalul , afara era intuneric, cum sa nu fi fost speriat pt sanatatea si integritatea mea corporala ? nu exista legitima aparare aici ?
Ce perioada ati muncit la firma respectiva ? Bineinteles ca beneficiati de somaj , asta dupa ce patronul va elibereaza cartea de munca cu care mergeti la Agentia fortelor de munca pt a beneficia de somaj !
Răspuns la discuția Plangere pt. vatamare corporala
Persoana care a facut plangerea impotriva dvstra are scos un certificat medical ? Altfel nu va poate acuza de vatamare corporala !Cazul ar intra mai degraba la infractiunea de loviri sau alte violente! In schimb, daca are un certificat medical , si vreti sa ajungeti la intelegere, mergeti impreuna la politie, isi retrage plangerea de fata cu dvstra apoi mergeti la un notar si ii platiti contravaloarea daunelor cerute de acesta, iar persoana in fapt va inmaneaza certificatul medico legal !
O zi buna
Răspuns la discuția pana cand se poate face recurs?
De fiecare data cand varul dvstra face recurs va trebui sa vina cu probe care sa-i afirme recursul , altfel instanta de judecata va pronunta hotararea definitiva si irevocabila ! Vindeti terenul unei rude apropiate (copil , sora, frate) si incheiati problema !
Oricum, aveti cu siguranta castig de cauza, nu va faceti probleme !
Cu stima
Răspuns la discuția concediu de maternitate
In noua lege a invatamantului beneficiati de indemnizatia de crestere a copilului indiferent daca ati contribuit sau nu la asigurarile sociale ! Puteti plati in urma pana in ultima zi a anului in curs !
Cu stima