avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate g3orgyka

Activitate g3orgyka

Buna ziua as dori sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical si daca somajul tehnic este considerat zi lucratoare pentru calcularea concediului medical, adica daca in ultimele 6 luni am si o luna de somaj tehnic cum trebuie sa calculez. Ideea este daca ies mai bine la bani decat salariu 75 %.Va multumesc
Discuție preaviz
buna ziua!as avea si eu o nelamurire....la societatea noastra are loc o concediere colectiva si am primit preaviz incepand cu data de 16.11.2011.as dori sa stiu daca imi iau concediu medical se intrerupe preavizul.
Răspuns la discuția Evaluarea personalului
imi poti trimite si mie pe email planul de actiune pentru evaluarea personalului?adresa de email :georgyka18@yahoo.com
Buna ziua acum cateva zile directorul ne-a anuntat ca va avea loc o restructurare incepand cu 1 decembrie si din 44 de angajati vor ramane 22.ne-a spus sa facem o cerere prin care ne spunem parerea in legatura cu cele doua variante propuse:concediere colectiva sau un contract semnat in alb cum k dupa 4 luni avem garantia k ne angajeaza din nou.ce ma sfatuiti sa aleg.in cazul concedierii coletive beneficiez de somaj?
Răspuns la discuția custodia copilului
am avut o discutie aseara cu sotul meu care m-a speriat foarte tare ....mi-a spus ca dc divortam nu o sa imi mai vad copilul niciodata si k nu o sa ma lase sa il iau niciodata doar dupa ce moare el...nu stiu ce sa mai fac sunt disperata!!!
Răspuns la discuția custodia copilului
stiu ca nu am nimic de pierdut dar problema este ca nu se poate purta o discutie civilizata eu el...
Răspuns la discuția custodia copilului
pai da dar ma gandesc k nu o sa stea cu mainile in san si o sa faca in asa fel sa mi-l ia....
Răspuns la discuția custodia copilului
dar daca o sa iau copilul sa ma mut la parintii mei ?se poate ? el poate sa imi faca ceva?
Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau copilul?mentionez ca, copilul are varsta de un an si 8 luni.va rog mult da-ti-mi un sfat!Va multumesc !O zi cat mai buna!
am omis sa spun ca tatal este in concediul de ingrijire copil si a stat cu copilul acasa pana la varsta de 1o luni apoi am angajat o bona pentru ca el si-a gasit altceva mai important de facut.
Răspuns la discuția concediul de crestere a copilului
Dar daca contractul expira peste 6 luni? Nici atunci nu va mai putea beneficia pana la terminarea celor 2 ani?