avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate camelia_b

Activitate camelia_b

Răspuns la discuția Intabulare casa
Nu, nu am depus inca nici un act pentru intabularea casei. Am fost doar la primarie pentru a ne interesa doar. Casa e facuta in regie proprie, deci dirigintele de santier va trebui sa ne dea procesul verbal de receptie. Acesta va fi tot pe numele sotului?
Multumesc
Răspuns la discuția Intabulare casa
Nu stiu exact ce inseamna acest proces verbal de receptie finala si cine-l face. Oricum, casa e inceputa dupa casatoria noastra si finalizata anul trecut. Actele pentru obtinerea autorizatiilor de constructie sunt incepute inainte de castoria noastra cu un an.
Multumesc
Răspuns la discuția Intabulare casa
Casa a fost ridicata dupa castorie, insa toate autorizatiile sunt pe numele sotului. Am fost la primarie si mi-au spus ca daca autorizatia de constructie este pe numele sotului atunci si intabularea va fi tot pe numele sotului. Daca vrem ca intabularea sa se faca pe ambii, atunci trebuie scoasa o noua autorizatie de constructie. Mi se pare putin ciudat, pentru ca deja casa e constuita, amenajata...cum putem reface actele de autorizatie?
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Intabulare casa
Da, dar amandoi avem contributii materiale egale la ridicarea acesti case. Nu mi se pare normal, ca atunci cand imi voi schimba buletinul, soul meu sa trebuiasca sa declare ca este decord sa imi fac buletinul cu adresa respectiva. Nu se pune problema de a impartii ceva, ci pentru ca am avut contributii egale, el cu terenul eu cu banii, sa fim ambii trecuti in acte. Chiar nu exista nici o soutie? O declaratie notariala ceva?
Discuție Intabulare casa
Buna,
Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. Problema este ca terenul este pe numele sotului + toate autorizatiile si actele de constructie ale casei.
Multumesc frumos.