avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate ana55

Activitate ana55





Se cumpara un autoturism din Germania in data de 08.12.2017,persoana nu se prezinta la Primarie pana in 05.03.2018 si cere sa se inregistreze autoturismul pentru numere rosii pentru 1 luna. Se stie ca pentru prima tura de numere rosii nu se vine la Primarie. Deci in 05.03.2018 inregistreaza pentru a doua oara acest autoturism cu numere rosii.In data de 20.03.2018 vine cu Contract de vanzare pentru acest autoturism. Intrebarea este cine plateste impozitul in anul 2018, vanzatorul (cel cu numere rosii) sau cumparatorul?
Va rog frumos ajutati-ma cu un raspuns si va multumesc!
se cumpara un autoturism din Germania in data de 08.12.2017,persoana nu se prezinta la Primarie pana in 05.03.2018 si cere sa se inregistreze autoturismul pentru numere rosii pentru 1luna.Se stie ca pentru prima tura de numere rosii nu se vine la Primarie.Deci in 05.03.2018 inregistreaza pentru a doua oara aceast autoturism cu numere rosii.In data de20.03.2018 vine cu Contract de vanzare pentru acest autoturism.Intrebarea este cine plateste impozitul in anul 2018,vanzatorul (cel cu numere rosii)sau cumparatorul?
Va rog frumos ajutati-ma cu un raspuns si va multumesc!
1)cand se opreste calcularea impozitelor si accesoriilor aferente la o Primarie, pentru o SC intrata in insolventa?
2)sau se calculeaza in continuare?Primaria s-a inscris la masa credala.
Va rog sa ma lamuriti,Primaria a aoprit odata cu anuntarea insolventei ,calcularea impozitelor si accesoriilor.Va multumesc!
O persoana(sotia) detine certificat de handicap L.448/2006,i s-a cerut de la primarie sa prezinte extrasul de carte funciara pentru justificarea proprietatii.Nu a prezentat acest extras.Daca in caz ca-l va prezenta ,si daca ea:
1.- nu figureaza cu proprietate numai sotul ei ca si proprietar
2.-daca proprietatea (cladirea sau terenul aferent) nu apar inscrise la Oficiul de Cadastru.
Intrebarea mea este,in aceasta situatie mai beneficieaza de scutire la impozite,din moment ce nu poate justifica ca este proprietar sau coproprietar,dar totusi plateste impozitele aferente?
Va multumesc
ana55 a scris:

Cornel Vasile a scris:

Se trec 24 de luni.



multumesc frumos!
se trec 24 de luni in adeverinta-anexa 11 pentru cei care lucreaza cu 4 ore sau numai 12 luni , pentru a obtine somaj?
La primarie trebuie amenajat un parc.Intrebarea este,achizitia de rasad de flori se poate face numai prin SEAP sau si de la PFA sau II care pot emite facturi,dar nu apar pe SEAP?
Va multumesc!
O primarie a angajat o persoana cu data de 01.apr.a.c.,aceasta a avut somaj inainte de angajare.Cu data transmiterii revisalului ,aceasta s-a internat in spital,toata luna aprilie are CM.Intrebarea mea este,cum calculez acest concediu,neavand nici un act din care sa rezulte modul de calcul pentru cele 6 luni anterioare?
Va multumesc!
dar din ce venituri calculez concediul medical,persoana respectiva nu a adus nici o adeverinta cu venitul din ultimele 6 luni?
La o primarie s-a angajat o persoana cu data de 01.apr.,care a fost in somaj,dar din nefericire cu data transmiterii Revisalului,acea persoana a fost internata in spital de urgenta,pana la urma a avut o interventie chirurgicala.Deci nu s-a prezentat de loc la munca,a adus Concediul Medical pentru toata luna Aprilie,intrebarea este cum se va ponta in aceasta luna si ce se va intampla cu dreptul de concediu medical?Nu m-am confruntat cu o situatie asemanatoare,va rog frumos sa ma sfatuiti ,cum sa procedez!