avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate maiaB

Activitate maiaB

Ce faci daca ți- a venit factura PPC, fostă Enel, cu 15% Constanta și 67% București mai mare pt luna DECEMBRIE????
0.77 respectiv 1..14 Ron/ kw?
Unde pot reclama o firma de furnizare servicii TV și internet care a lăsat de CINCI zile o localitate întreaga fără servicii???
Multumesc frumos, asa stiam si eu, o duminica buna!!!
Este posibila inamtricularea auto SH fara radierea vanzatorului?

Am vandut cu contract de V-C u masina SH, am primit cca jumatate din suma urmand ca restul sa il primesc dupa radierea masinii. Am facut radierea cu semnaturile aferente organului fiscal de care apartin si scoaterea de la plata impozitului.
Intrebare : Poate cumparatorul sa o inmatriculeze fara aceasta radiere?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Racordare la canalizare
Din nefericire, poti. De exemplu te impiedica sa iti golesti fosa. Punct.
Multumesc frumos, noi am cumparat casa la rosu, cu fosa facuta si curentul tras. O sa merg cand se termina nebunia alegerilor, la Primarie la serviciul de Urbanism, cred ca ei ma pot lamuri. Dar cinstit, nu cred ca scap. Si nu ca m-ar da banii pe afara, faptul ca o iau de la capat cu hartogaraia, asta ma omoara. Ma credeti ca bransamentul LEGAL, caci compania de apa a gresit, a durat un an si jumatate???
Vazand, facand si neintrand in panica!
Multumec frumos, o seara buna!
Am o casa de vacanta in care stau cca 6 luni pe an. Casa este pe o strada privata pe care au tras canalizare. Eu am singura o fosa mare, pe care o vijadanez la min 5 ani. Sunt obligata sa trag canalizare in propria curte si pe propri bani?Anul trecut cu 3 vecini am refacut bransamentul ilegal atunci de apa si am platit sanatos. Cum fac? Multumesc frumos.
Buna dimineata! Va multumesc frumos pebtru raspuns si atentia acordata. Stiu ca voi trebui sa platesc min 2 luni, ian si feb 2029 ca sa ma incadrez in cele 30 de zile. Experienta mea cu alt operator a fost asa :i-am anuntat cu 30 de zile inainte de incheierea contractului, nu am primit raspuns decat dupa 2 luni, cand mi-au cerut cu amenintari o suma exorbitanta, nu stiu pt ce, deoarece NU AN AVUT NICI O FACILITATE, am platit-o dar, razboiul a fost sa capt IN SCRIS rezilierea contractului, a durat cca 3 luni!
Pt cazul de fata operatorul NU A RESPECTAT CONTRACTUL:

"Furnizorul trebuie să-ți transmită notificarea printr-unul din următoarele mijloace:
scrisoare
fax
e-mail
SMS
contul tău de client de pe site-ul furnizorului, caz în care va fi însoțită de un SMS și/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificării"
CEEA CE , NU S-A INTAMPLAT!
Deci, daca imi fac greutati la reziliere,, ma pot adresa CU SANSE la ANCOM si ANPC???
O zi minunata!!!!
Răspuns la discuția Schimbare grila de televiziune
Buna dimineata! Va multumesc frumos pt raspuns, il citisem si eu , plus ca aveam experiente anterioare cu alti operatori DAR, cf SI acestui link::
"Furnizorul trebuie să-ți transmită notificarea printr-unul din următoarele mijloace:
scrisoare
fax
e-mail
SMS
contul tău de client de pe site-ul furnizorului, caz în care va fi însoțită de un SMS și/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificării"
CEEA CE , NU S-A INTAMPLAT!
Deci, daca imi fac greutati la reziliere, pt ca, oricum voi plati mim 2 luni ian. si feb 2020, ma pot adresa CU SANSE la ANCOM si ANPC???
O zi minunata!!!!

Buna ziua! Ne-am trezit pe 3.01.2020 fara min 3 programe de filme, neanuntati nici pe mail sau sms, dar nici pe site-ul operatorului. Pe langa aceasta incalcare a contractului, la reclamtie, mi s-a spus "grila flexibila:. Dar daca operatorul modifica grila TV si, in loc de filme, introduce ...desene animate, deci nu tine cont de specificul programului , ma pot lega de el????Conform carei legi???Ca sa scap mai ieftin...Multumesc frumos!