avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea ferestrelor cu pomi și construcții la 1 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea ferestrelor cu pomi și construcții la 1 metru de gard ...

Blocarea ferestrelor cu pomi și construcții la 1 metru de gard -fara acord și certificat de urbanism.
Poate interveni primaria???

Alte discuții în legătură

Distanta constructii 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, La ce distanta de gardurile vecinilor si de constructiile acestora se poate construi o cladire de 10m x 10m? Trebuie acordul vecinilor daca in ... (vezi toată discuția)
Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)