Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Totusi as mai avea o intrebare: daca suntem ambii victimele unei erori de constructie/ consolidare - terasa personala, acoperisul blocului nu au fost izolate cum trebuie, cine trebuie sa se indrepte catre constructor ? Eu trebuie sa il dau in judecata dupa ce platesc reparatiile vecinului de jos si le platesc si pe ale mele ( si casa mea este uda si plina de ligheane din cauza acoperisului facut de mantuiala)?
Imi cer scuze, eu as vrea sa procedez cum este corect dar nu am cunostintele legale necesare si nu cred ca este corect sa platesc zugraveala vecinilor de cate ori ninge afara. ( ps : da exista o scurgere la un capat al terasei dar din cauza gerului si a ninsorilor din ultimele zile a inghetat in dreptul etajului de dedesubt - nu ajunge nimeni acolo sa topeasca gheata si nici nu cred ca are cu ce )
Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Am o intrebare:
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor abundente din ultimele 3 zile ( zapada care nu a putut fi aruncata in strada (daca vreau sa arunc zapada cade in balconul vecinului de dedesubt ) si a caldurii apartamnetului de sub mine zapada s-a infiltrat pe tavanul vecinului.
Intrebarea mea este: reparatiile vor fi suportate de mine, de mine impreuna cu vecinul de sub mine, sau de asociatia de locatari ?
Mentionez ca blocul a fost consolidat de catre o firma de constructii care ne-a predat apartamnetul si balcoul spunand ca totul este in perfecta stare .
Va multumesc anticipat