avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate sherifu19

Activitate sherifu19

Răspuns la discuția Card Lukoil
Vad ca nu a raspuns nimeni,va rog sa stergeti aceasta postare.
Discuție Card Lukoil
As vrea sa stiu si eu unde se incadreaza fapta cuiva (contraventie sau infractiune) de a-mi face card de carburant la Lukoil fara a avea acordul meu avand in vedere ca sigur ar fi beneficiat de vreo oferta pentru a fi facut acest card.Va multumesc.
Se poate face ceva pentru a ma inscrie la Academia de Politie daca am urmat o facultate la buget timp de 1 an dupa care am renuntat?Stiu ca este permis sa faci doar o facultate la buget, dar in contextul in care ea nu e terminata cum as putea sa procedez?E posibil sa platesc perioada de scolarizare pentru acel an si a nu mai fi considerat ca fiind la buget?Multumesc.
Răspuns la discuția Noua taxa auto
da...astazi am sunat la inmatriculari si mi-au spus ca daca proprietarul a platit taxa si a recuperato ulterior in instanta la prima transcriere cumparatorul va fi nevoit sa o plateasca din nou.pentru a verifica daca a fost sau nu platita serviciul de inmatriculari auto solicita celui care vrea sa inscrie autoturismul o dovada de la anaf cum ca taxa a fost p[latita si nu s-a restituit proprietarului de drept.
Răspuns la discuția Noua taxa auto
Nu ne lamureste nimeni?
Răspuns la discuția Noua taxa auto
sa inteleg ca daca doresc achizitionarea unui autovehicul trebuie ca proprietarul sa fi platit taxa de prima inmatriculare fara a o recupera ulterior?si daca da unde pot verifica acest lucru ?
Discuție Noua taxa auto
Buna iziua,am si eu o intrebare:Ce se intampla cu taxa daca eu ca potential cumparator al unei masini inscrise dupa 2007 pentru care a fost platita taxa auto castigata apoi in instanta si restituita proprietarului de drept,mai trebuie platita inca o data deoarece ea s-a restituit proprietarului de la care o cumpar sau nu?
puteti sami spuneti si mie daca trebuie facut RAR-ul sau doar traduse actele masinii(in cazul celor second hand inmatriculate la Bulgari) pentru a da statul in judecata?
Buna ziua as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare si care sunt pasii pentru a incepe procedura evitarii platii taxei auto?
Este necesar a se face RAR-ul prima data sau trebuiesc traduse doar actele masinii,(a mea este inmatriculata in Bulgaria).Va rog sa-mi spuneti pasi care trebuie urmati si institutiile la care trebuie sa merg(eu at si restul romanilor care sunt interesati).
Buna ziua,am si eu o nelamurire,sunt din MH si vreau sa intentez procesul pt neplata taxei de inmatriculare la Tg-Jiu,pot da statul in judecata daca rezolv cu cineva de pe raza judetul Gorj sa ma ia in spatiu?