avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate adyshor

Activitate adyshor

Răspuns la discuția Incadrarea functionarilor publici
Multumesc!
sunt funcionat public din luna mai 2008,incadrat la politia comunitara(agent asistent clasa III treapta III)calificativ bine pe ultimii 2 ani. Am terminat facultatea in 2007 si nu am fost incadrat la studii superioare pt ca am dobandit calitatrea de FP dupa terminarea studiilor si nu indeplineam conditiile de vechime pt alt grad sau functie. Anul acesta am terminat studiile masterlale,specializarea Drept European.Intrebarea mea este,care este forma legala pentru reincadrare sau transformare a postului si trecerea mea in alt grad sau in alta treapta de salarizare?
cf ordinului prezidential 1932 din 18.12.2009, eu fiind functionar public incadrat pe o functie cu studii medii, beneficiez de promovare. Mentionez ca am absolvit facultatea in 2007 si sunt numit functionar public in 2008.
multumesc.
cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar eu chiar nu pot sa fiu incadrat intr-o treapta salariala mai mare?