avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrarea functionarilor publici

sunt funcionat public din luna mai 2008,incadrat la politia comunitara(agent asistent clasa III treapta III)calificativ bine pe ultimii 2 ani. Am terminat facultatea in 2007 si nu am fost incadrat la studii superioare pt ca am dobandit calitatrea de FP dupa terminarea studiilor si nu indeplineam conditiile de vechime pt alt grad sau functie. Anul acesta am terminat studiile masterlale,specializarea Drept European.Intrebarea mea este,care este forma legala pentru reincadrare sau transformare a postului si trecerea mea in alt grad sau in alta treapta de salarizare?
Cel mai recent răspuns: felixmotanul , utilizator 15:04, 5 Septembrie 2010
Buna ziua !
Singura procedura legala este incadrarea pe un post prevazut cu astfel de cerinte in urma sustinerii unui concurs sau examen.
Cu stima !
Multumesc!
La pol.comunitara nu sunt prevazute in statul de functii cu studii superioare.Sunt multi care au absolvit facultatea si postul lor nu a fost transformat.Asta e sistemul.Desi avem studii sa fim incadrati pe post fara studii ca sa avem bani mai putini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar public in politia comunitara adyshor adyshor cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)