avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate torokaty

Activitate torokaty

Cum procedez cu recuperarea sumei asigurării de la Euroins? Multumesc
Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un contor de electricitate. As vrea să știu cum se poate să facem separarea. Sa fie fiecare cu contorul lui. Mulțumesc.
Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe lângă ca existenta. Are recepția făcută dar nu apare în CF. Cum pot rezolva situația? Multumesc
Înregistrare în sistemul integrat de cadastru și publicitate imobiliara. Cum pot sa rezolv problema. Sunt proprietarul imobilului 50-50 parte cu fratele meu. În CF figurează numai o camera bucătărie. El a construit, are autorizație, luare în folosință. Dar nu figurează în CF. Cum se poate rezolva problema? Menționez ca impozitul plătim ptr toată construcție. Imobilul este moștenire de la tatăl nostru, cu certificat de moștenire în regula. În certificatul de moștenire este evidențiat ca nu figurează o parte din construcție în CF. Mulțumesc
Buna ziua. Nelamurirea mea este cum poate un cetatean strain avind firma in Slovenia sa inmatriculeze o masina in Romania. Masina fiind cumparata din Germania. Vrea sa inmatriculeze pe firma. Multumesc.
Buna ziua
Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie.
Multumesc
Buna ziua
As vrea sa infintez un PFA. Lucrez in domeniul timplarie in PAL. Intrebarea este daca mai pot sa infintez un PFA avind in vedere ca am avut un PFA pe care am inchis dupa care am deschis un SRL pe care ulterior am inchis.?
A doua mea intrebare ar fi ce taxe si impozite trebuie sa platesc catre stat dupa legislatile noi. ?Si daca pot sa angajez o persoana pe PFA?
Cu multumiri.
Buna ziua

Am obtinut titlul de proprietate pentru un teren care a fost al strabunicului meu.
As dorii sa ma lamuriti ce pasi trebuie sa urmez pentru intabulare, sunt mostenitorul, bunica mea si tatal meu find decedati, si daca se poate as dorii si o informatie despre actele necesare demersului.
Cu sincere multumiri.
Discuție TAXA MEDIU
Buna ziua

As vrea sa stiu ce taxa de mediu trebuie sa platesc pentru un matiz din 2005, taxa nu a fost platita find primul proprietar de la cine vreau sa cumpar si care ar fii de mersurile pentru transcriere plus costurile.
Multumesc
Discuție PNCCF 2015-2023
Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 309 din 6 mai si se aplica de la data publicarii.

Buna ziua

Intrebarea mea este, cum trebuie sa procedez, cui trebuie sa ma adreesez sa beneficiez si eu de programul respectiv.
Mentionez ca in CF nu figureaza toate constructile, dar dupa moartea tatalui meu in succesiune sint mentionate constructile ( casa) ca nu find trecute in CF.
impozitele sint platite pentru toata suprafata construita.

Cu multumiri