avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe ...

Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe lângă ca existenta. Are recepția făcută dar nu apare în CF. Cum pot rezolva situația? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:15, 23 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reactualizati documentația cadastrala cu noua construcție si în baza schiței, a autorizației de construire, a procesului verbal de recepție si a unui certificat de atestare fiscala de la Primarie, intabulati casa în Cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am construit o casa si acum vreau sa inchid autorizatia ... danftom danftom Buna ziua Am construit o casa si acum vreau sa inchid autorizatia de construire ca am terminat casa. Terenul este pe numele meu, autorizatia este pe numele ... (vezi toată discuția)
Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)