avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua as dorii sa stiu daca ies in pensie la 60 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua as dorii sa stiu daca ies in pensie la 60 de ani cu ...

Buna ziua as dorii sa stiu daca ies in pensie la 60 de ani cu reducerea limitei de varsta avind 41 de ani de munca mai pot sa continui sa lucrez. Nascut in 23 ian. 1965, 41 de ani pe campul muncii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori sa stiu cand pot sa ies la pensie. nascut ... torokaty torokaty Buna ziua. As dorii sa stiu cand pot sa ies la pensie. Nascut 1965 ianuarie 23. In campul muncii din 1983 august 01. Stagiul militar 1 an si 4 luni.Sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc un raspuns pentru sotia mea care e nascuta ... cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua! Doresc un raspuns pentru sotia mea care e nascuta in 1965 aprilie cu o vechime de 34 ani din care 5 ani in grupa 1 de munca.Cind ar putea iesi la ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie la limita de varsta gina55 gina55 Buna ziua, Sunt nascuta in septembrie 1955, am o vechime in campul muncii de 32 ani si 3 luni din care 23 ani si doua luni la grupa 1 de munca. Cand pot iesi ... (vezi toată discuția)