avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate ddea

Activitate ddea

Buna ziua,
Va rog mult, ma puteti ajuta cu un exemplu de criterii de evaluare si obiective individuala pentru o femeie de serviciu?
Multumesc frumos!
1.Pentru o firma de curatenie este obligatorie functionarii o autorizatie de mediu?
2. In ce situatii este necesara aceasta?

Discuție Impozit minim
Impozitul forfetar se mai aplica de la 1 Aprilie 2010 tuturor societatilor?Intreb deoarece nu am auzit nimic concret pana acum.
Imi puteti spune va rog mult unde as putea gasi modul de calcul al contributiilor pentru salariati pe care o societate comercialale are de achitat(CAS,CASS,FNUASS,etc)?
Ma interesa strict cate zile trebuie sa trec in contract.Inteleg ca 21.
Va multumesc
La punctul privind concediul din contractul individual de munca,pentru un angajat pe perioada determinata de 3 luni cu timp de lucru partial de 4 ore,se trec tot 21 de zile si se calculeaza dupa caz?sau se trece exact cat urmeaza sa aiba concediul de odihna?Ma deruteaza fraza "durata concediului anual de odihna este de ....zile lucratoare"
As dori sa aflu procedurile care ar trebui urmate pentru deschiderea unei firme de curatenie(ma refer aici strict la autorizarii sau alte documente specifice care ar trebui obtinute,nu la cele necesre in generl pentru infiintarea oricarei societati) si daca este obligatoriu un instructaj in protectia muncii(pentru mai putin de 21 angajati)?