avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate viperbossxxl

Activitate viperbossxxl

Cum pot inscrie un autoturism din anglia doar pe baza certificatului de export?
buna ziua.am si eu o problema cu privire la un teren de la mama mea ce l-a primit mostenire,dar nu a facut nici un act de proprietate pe el.acum ea mi l-a dat mie,si as vrea sa fac actele de proprietate pe numele meu.cum trebuie sa fac ,si la ce costuri trebuie sa ma astept?cu rudele ei pot lua legatura,deci nu e nici o problema cu semnatura lor daca ar fi nevoie.va multumesc
DE unde pot sa aflu cat mai este de plata la o masina in leasing?Cei de la compania de leasing nu vor sa-mi spuna...m-ar interesa sa cumpar o masina si as vrea sa verific cat mai este de plata la ea.
am si eu o intrebare.sa spunem ca nu mai pot plati in continuare rata la masina mea.as mai putea circula cu masina?exista posibilitatea sa ma opreasca politia pe strada pt ca n-am mai platit rata si sa-mi ia masina?.sau cum procedeaza cei de la leasing?(masina nu e pe numele meu,am cumparat-o de la cineva)).
Răspuns la discuția mercur alb lichid
nu se poate vinde nicaieri legal.... asa e????
asa ma gandeam si eu sa fac,sa-l duc la politie,dar daca il duc cred ca astia ma inchid.am inteles ca se foloseste si la prelucrarea bijuteriilor.asa o fi?
exista undeva in tara vreun loc unde as putea duce mercur pentru al valorifica?
ynocentta a scris:

Pentru un raspuns pertinet ,reveniti cu precizari,privitor la motiv lipsa documente,
provenienta
de la cine am cumparat masina mi-a dat doar certificatul masinii.cartea a zis ca mi-o trimite prin posta pt ca o are bagata prin firma.am tot vorbit cu el dar nu vrea in nici un fel sa mi-o trimita.as putea face rost de carte fara sa mai incerc sa iau legatura cu proprietarul?
de la cine am cumparat masina mi-a dat doar certificatul masinii.cartea a zis ca mi-o trimite prin posta pt ca o are bagata prin firma.am tot vorbit cu el dar nu vrea in nici un fel sa mi-o trimita.as putea face rost de carte fara sa mai incerc sa iau legatura cu proprietarul?
am o masina fara acte .pot sa o inmatriculez?