avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate angelica_mariana

Activitate angelica_mariana

Răspuns la discuția cartea de munca
multumesc,
Discuție cartea de munca
contract individual de munca incheiat inainte de 01.01.2011 in care se specifica functia "contabil sef" cor 123102 si inregistrat in cartea de munca doar contabil 343302( cor nespecificat in cartea de munca), va rog sa-mi spuneti daca este corect modul de completare sau ce trebuie sa fac in cazul in care nu se vor mai pute face modificari.
multumesc
Răspuns la discuția DEDUCERE PERSONALA TIMP PARTIAL
multumesc. am considerat normal ca deducerea de baza sa fie aplicata la societatea unde are nr de ore mai mare.
buna,
ma poate ajuta cineva in legatura cu deducerea personala a unui angajat cu timp partial la doua societati?
in codul fiscal la art 56/ norme metodologice 105 se precizeaza ca:. Deducerea personala nu se fractioneaza in functie de numarul de ore in cazul veniturilor realizate in baza unui contract de munca cu timp partial, la functia de baza.(poate beneficia de doua ori de deducerea de baza????)
multumesc

Răspuns la discuția inregistrari contabile
multumesc. o zi buna!
Răspuns la discuția inregistrari contabile
beneficiarul-
sa o consider o amenajare?
buna!
cum se inregistreaza in ctb "sapat si tubat put apa "(factura cuprinde tuburi)
multumesc
intrebare : la expirarea celor 2 ani se incheie un nou contract de munca sau se face un act aditional la contractul initial. ms:D
va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: o angajata a beneficiat de concediu medical sarcina si lauzie pt luna mai, in luna iunie a omis sa-si scota concediu de la medicul de familie (acum a fost dar este tarziu de a-i elibera), la sfarsitu lunii iunie se implinesc si cele 42 zile dupa care trebuie sa depuna dosarul pt a primi indemnizatia de crestere a copilului, cum fac cu aceasta luna ?(iunie) poate sa depuna DOSARUL ??? MULTUMESC#-o
Răspuns la discuția CONTABILITATE AGRICULTURA
si eu tin evidenta ctb unei societati cu specific agricol / nu este asa dificil/ ca noutate la editura CONTA PLUS exista "contabilitatea in agricultura" MULTA BAFTA!