avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate Alynamycina

Activitate Alynamycina

Mulțumesc
Buna ziua,

Eu și soțul suntem divorțați de 15 ani de zile. La divorț copilul a rămas la mine el trebuind sa i plătească pensia alimentara. Nu a plătit-o niciodată nu și a vizitat copilul etc. Întrebarea mea este: acum copilul are 19 ani student primul an la ASE, vrea sa l dea in judecată pt pensia alimentara retroactiva și actuala. Se poate sa facă acest lucru? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Buna seara
Ma interesează și pe mine un avocat pentru o taxa de succesiune mai complicata. Aceasta taxa de succesiune se judeca in Pitesti. Dacă este cineva interesat sa se ocupe ii voi da detali in privat. Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Dosar retrocedare
Buna Ziua,

Revin cu o intrebare legata de acest dosar de retrocedare.Astazi tatal meu a fost la primaria Craiova si a obtinut o copie dupa acea decizie si dupa confirmarea de primire de la posta.Pe acea confirmare de primire apare semnatura bunici mele cum ca ea a primit decizia acasa in leg cu dosarul(ii lispea niste acte care sa ateste ca ea este mostenitoarea de drept ),in fine problema este ca bunica mea este analfabeta si nu a stiu pt ce semneaza .Se mai poate face ceva in legatura cu acea decizie pt ca avea termen 30 de zile sa o conteste.
Va multumesc
Răspuns la discuția Ani de vechime lucrati in israel
Va multumesc pentru raspunsul Dvs. atat de explicit si promt.

O zi buna va doresc
Buna Ziua,
Va scriu pentru o simpla intrebare:tatal meu a lucrat 5 ani in israel cu contract de munca si nu stie cum poate sa faca pentru a pune acei ani lucrati in israel la ani lui de vechime pentru a beneficia de ei in vederea depuneri dosarului pentru pensie.

Va multumesc
Răspuns la discuția Dosar retrocedare
Buna Ziua,

Va multumesc pentru sfaturile date o sa tin cont de ele. Asa cum am scris in postarea anterioara maine la ora 9.30 avem audienta la domnul viceprimar,insa de 2 zile incoace tot suna o femeie de la primaria Craiovei cum ca am putea sa facem o simpla cerere pt a vedea dosarul, acuma dupa atatea luni de rugaminti din partea tatalui meu.Insa cerea de audienta a fost trimisa de pe mail si ni sa raspuns tot prin mail cum ca singurul care se ocupa de dosarele de retrocedare este domnul viceprimar (initial am cerut audienta la doamna primar).Acuma doamna aceea care ne tot suna ,nu stiu ce vrea de fapt si la urma urmei ca nu avem treaba cu dansa atata timp cat noua ni sa confirmat ca putem merge sa vedem dosarul si dispozitia care sa dat cu ani in urma.Prin atitudinea doamnei mie personal imi da de gandit ca este ceva in neregula mai ales ca ni sa spus ca o anume doamna Boangiu e ceea care se ocupa de dosar nu domnul viceprimar.Ce sa mai inteleg? Atunci de ce nu ni sa spus de la inceput avand in vedere ca cei de la primarie au primit cererea noastra si scria destul de clar in ce problema vrem sa vorbim cu domnul viceprimar.Ideea este ca ne tot amana cu dosarul acesta.Ce ne sfatuiti sa facem?Oare o plangere la DNA ar fi buna?

Va multumesc
Răspuns la discuția Dosar retrocedare
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dvs. In legatura cu aceea contestatie nu am depuso pentru ca asa cum am spus mai sus la noi acasa(la bunica) nu a ajuns niciodata nimica(ma refer la decizia aceea a dosarului) deci nu avem ce contesta.Insa tatal meu se ocupa de dosar pentru ca bunica ia dat imputernicire si da este singura mostenitoare.Am cerut o audienta la viceprimarul Craiovei si pe data de 12.08.a.c o sa vedem ce raspunsuri vom avea.

Cu stima si respect,
Alina
Răspuns la discuția Dosar retrocedare
Buna Ziua,

Am sa va povestesc in mare povestea acestui dosar de retrocedare. Strabunici mei au fost demolati si le au dat un apartament in care sa locuiasca,iar apoi sa dat legea ca cei care au fost demolati sa li se dea inapoi ce li se cuvine(daca li se cuvine).Problema este urmatoarea::
Bunica mea a depus dosarul de retrocedare la primaria Craiovei,a fost chemata la negocieri in anul 2006-2007,insa nu sa ajuns la un acord(trebuie sa va spun ca bunica mea are si niste probleme de sanatate mintala).In fine,iar acum dupa acesti ani tatal meu a fost sa se intereseze de dosar insa de 3 luni incoace il tot mint despre dosar ca este ba la judecatorie,ba ca i sa cominicat bunici mele printro scrisoare acasa decizia luat cu privire la dosar(insa nimeni nu a primit nici o instinare sau raspuns),ba ca doamna care se ocupa de dosar e la o intrunire,ba ca e in concediu.Cert este ca tatalui meu i sa spus clar in fata ca nu va vedea dosarul niciodata,pt ca el a cerut sa vada dosarul si din ce cauza sa respins.Acum cateva zile i sa spus ca dosarul a fost respins din dispozitile domnului fost primar Antonie Solomn.Ce ne sfatuiti sa facem si cum sa procedam,am inteles ca am putea depune o contestatie.Daca stie cineva ceva,macar sa stim de ce sa respins.

Va multumesc
Buna Ziua,

As dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a depune un dosar de retrocedare.
Multumesc anticipat,

O zi buna