avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate ghita49

Activitate ghita49

Discuție CUPON DE PENSIE
Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act.
Poate sa-mi spuna cineva daca este adevarat acest lucru!


Am auzit ca in cazul pensionarii se poate acorda o prima echivalenta a 1-5 salarii lunare. Este reala afirmatia? eventual articolul din lege care prevede acest lucru. Activez in invatamant si pensionarea este la limita de varsta.
Multumesc anticipat celui care ma lamureste!
Răspuns la discuția Conditii de pensionare
Real folos, multumesc mult!
Răspuns la discuția Conditii de pensionare
Multumesc mult pentru informatie dar mai vreau sa stiu daca pensionarea la cerere implica si alte neajunsuri pt. cel care o cere, mie mi s-a spus ca nu, pensia va fi calculata normal ca si in cazul limitei de varsta si iar multumesc pt. cel care confirma sau infirma cele zise de mine!
Lucrez in invatamant si am auzit ca persoanele care au 3 sau mai putini ani pana la pensie, beneficiaza in acest an scolar de posibilitatea pensionarii normale, probabil datorita disponibilizarilor din sistem. Daca este adevarat acest lucru sau legea, ordonanta care reglementeaza acesta situatie, daca stie cineva sa imi dea informatii, eu ii dau multumirile mele!