avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate dumutaadrian

Activitate dumutaadrian

este interesant ca in cartea pe care am cumparato si am citito scrie ca e de 7 pt persoanele care sau nascut sau care domicilieaza in Romania, si de 3 ani minim ,pentru cei casatoriti.
Răspuns la discuția Recunosterea faptei
legally_aid ......adica daca esti cercetat intr-un dosar penal si ai informatii despre savarsirea unor fapte de trafic de droguri, ai parte de circumstante atenuante.?
buna ziua, pana la urma sa schimbat legea cetateniei romane? eu am citit pe un site de pe internet, o lege a cetateniei actualizata la 13 august 2010., iar intro carte de drept constitutional , care este datata in 2011, apar alte descrieri referitor la acordarea cetateniei. Ca acolo e o problema, pana la urma dupa cati ani se acorda cetatenia? dupa 8 ani in cazul sederii sau nasterii si 5 ani dupa casatorie? sau 7 ani dupa nastere sau sedere si 3 ani de la casatoriei. si ma mai intereseaza si faptul ca se pot reduce termenele pana la jumatate daca a solicitantul a facut investitii de peste 1 milion de euro,daca este cetatean al UE,daca este o persoana recunoscuta pe plan international,.
Va rog sa ma ajutati si s ama pot lamuri intr-un final. si apropo, trebuie sa stie si imnul tarii ,ca sa poata sa primeasca cetatenia.!?
Răspuns la discuția Recunosterea faptei
asta pentru fapta penala pe ai savarsit-o se aplica? sau daca ai savarsit o fapta penala , alta decat traficul de droguri, gen furt sau talharie, si aduci politiei si organelor de ancheta unele informatii legate de traficul de droguri,chiar daca acea fapta nu are legatura cu dosarul si cauza in care esti anchetat, se va reduce pedeapsa?
Scuze ,dar sunt putin confuz.
Răspuns la discuția agresiune paza
nu este vorba de dreptul la imagine si de agresiune?
Răspuns la discuția agresiune paza
Dar faptul ca merg in fiecare magazin si le zic angajatilor ca eu merg la furat? nu vi se pare aiurea? si au fost angajati care ma cunosc si mi-au zis acest lucru si paznicii isi vorbesc prin statiile de emisie receptie,ca vin la furat si etc. eu inteleg ca trebuie sa isi faca meseria,dar daca ar fi o suspiciune ar trebui sa ma opreasca,daca nu,e treaba lor. dar ma intriga faptul ca ei au mers si inca merg la magazine si le zic la angajati ,ca vin la furat. si asa ca o idee,daca as fi furat,credeti ca as putea sa mai merg si alta data>? ar sti din prima ca ce as face.deci,.....
si stiu faptul ca paznicii nu au voie sa te controleze,doar politia
Discuție agresiune paza
Buna ziua, am si eu o nelamurire,in orasul de unde sunt este un mall, iar de cate ori merg acolo,paznicii se agita,vin dupa mine,ma urmaresc,au zis la fiecare magazin ca eu fur si sa fie cu ochii in patru. Tin sa va zic ca eu nu am furat niciodata din acel acel mall, am fost cu cativa baieti care ei intradevar au furat.dar nu am mai mers cu ei,si paza tot continua sa faca aceste lucruri,iar acuma cand merg intr-un magazin,si angajati vin cate 2-3 dupa mine.Ce as putea sa fac?
Răspuns la discuția probleme cu un avocat
Am zis cine sunt,nu vroiam sa o sun,pentru a nu o deranja,am cei 7 ani de acasa.cu avocata cum sa ma comport? stiu ca daca nu platesc un avocat sansele sunt foarte mici sa ma ajute.in fine.
Răspuns la discuția probleme cu un avocat
Cam naspa situatia, este un dosar penal,iar sa imi angajez un aparator.......nu dispun de resursele financiare,atunci inseamna ca raman cu aceasta avocata ,iresponsabila si la finalul procesului voi plati toate cheltuielile si onorariul ei .....chiar daca ea nu a facut absolut nimica. Interesanta justitie..........Nu vreau sa am nici un aparator,mai ales pe doamna avocat
Răspuns la discuția Buletin expirat strainatate
Asta am auzit si eu,ca poate sa intre in tara, ar merge si la ambasada,dar e la o distanta de vreo 600 de km,de locul unde lucreaza si nici locul de munca nui permite sa mearga.