avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate calex

Activitate calex

buna ziua am facut o contestatie anul trecut pentru luarea permisului..si am cerut judecarea in lipsa !! si s-a amanat de 2 ori procesul pentru audierea martorului .. si in 6.1.2011 am vazut p site ca s-ar dar respingere pentru ca este nejustificata plangerea...dar acasa nu mi-a venit nimik..sa predau permisul..sa platesc amenda...eventual recurs...nimik ... absolut...ce sa fac?
Răspuns la discuția lovire si alte violente
neclaritatea consta un faptul .. ca pentru o asa zica lovitura.. un procuror poate da inceperea urmariri penale..fara a exista macar un certificat medico-legal fara a audia martorii prietenului meu ! nu se poate face o plangere in acest sens ? alte sfaturi ?/ multumesc anticipat
Răspuns la discuția lovire si alte violente
dar totusi imi este neclar ca procurorul a dat inceperea urmariri penale ...fara certificat medico-legal si fara o audiere a prietenului meu si a martorilor acestora!! ce sfaturi puteti da ?
Răspuns la discuția lovire si alte violente
da,sun sigur ca nu exista un certificat medica-legal ,inregistrare video nu exista :( problema e ca nu au fost loviri... si prietenul meu si martorii acestuia ..au fost audiati doar la politie...dupa care cazul a avut la procuror ,,care a dat inceperea urmariri penale.. .. fara alte audieri ... fara existenta certificatului medico-legal .. ! ce sfaturi puteti da ??
Răspuns la discuția lovire si alte violente
se poate sa fiu confuz... datorita faptului ca au fost audiati la politie..prietenul meu si martorii acestuia..si acolo li s-au spus..ca o sa fie bine..si dintr-o data ...s-a dat inceperea urmarii penale
Răspuns la discuția lovire si alte violente
neavand certificat medico-legal .. ce sanse ar avea de castig la lovire si alte violente
Răspuns la discuția lovire si alte violente
dar nu ar fi fost normal sa-i audieze si pe martorii prietenului meu ? inainte de a da inceperea urmariri penale ? .. nu s-ar putea cere mutarea cazului la alta judecatorie ? intrucat apreciez a fi pe " pile "
Răspuns la discuția lovire si alte violente
NU s-au recurs la loviri .. si nici la altercatii verbale..doar ca l-a rugat sa mearga mai incolo si sa nu mai dea fumul pe el... precizez k el si martorii lui nu au fost audiati cand s-a dat inceperea urmariri penale
in data de 20.11.2010 eram cu niste vechi prieteni intr-un local cu aparatura electronica , un prieten de-al meu era langa un aparat se uita la un alt prieten cum joaca moment in care l-a rugat pe baiat in varsta de 23 d ani a unui om influent din localitate sa nu mai dea fumul pe el !baiatul s-a simtit foarte jignit si ia facut plangere la politie impreuna cu inca 3 martori , (din care unul nu se afla de fata) pentru lovire si alte violente acuzand ca l-a lovit si i-a curs sange...dar neavand certificat medico-legal ! cazul a ajuns la procuratura si s-a dat inceperea urmarii penale ! fara ca invinuitul si martorii acestuia sa fie audiati !avandu-l avocat pe Mateut majoritatea avocatiilor din zona se cam feresc sa ia cazul in primire!mi se pare o nedreptate.. ca cel cu o situatie finanaciara mai buna sa aiba castig de cauza chiar dak nu are dreptate!!CE MA SFATUITI SA FAC?
Discuție amenintare
buna ziua... de o luna un recidivist care mai are coada 3 ani si 7 luni ma tot ameninta k ma bate ma omoara, ma injura scuipa dupa mine !!! ce ma sfatuiti sa fac?am facut o plangere la politia locala dar ma gandesc ca iei nu vor face nimic deorece individul este turnator la politie !! am si 2 martori la cele intamplate !! mai multe lume a vazut dar le este frica sa vina martor !! daca mai imi dai si un pumn si imi iau certificat d la medicul legist !! ce sanse am sa castig in instanta !! ?? si ce va pati individul ?/?