avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate abeje

Activitate abeje

Buna ziua!Mama mea s-a pensionat pe caz de boala in 1997. In aprilie 2012 a depus dosarul pentru limita de varsta primind si o decizie in acest sens. As dori sa stiu de ce nu a beneficiat, ulterior, de indicele de corectie aplicat retroactiv pentru cei care au iesit la pensie in 2012. Multumesc!
denuntare unilatera
Am un contract de inchiriere pe perioada determinata inregistrat la organele fiscale.In cazul in care doresc incetarea lui (din motive personale) pentru perioada ramasa pana la expirarea contractului mai datorez plata chiriei catre proprietar?Multumesc!
Deci de alte drepturi banesti nu mai poate beneficia...Va multumesc!
O poate prelua pe cea din urma?Adica pe a bunicului meu?Din cate am inteles poate lua doar 50% din ea, adica 250 lei ceea ce nu ar avantaja-o (bunica luand 350 lei).
Bunica mea beneficiaza de o pensie de stat (C.A.P.) in valoare totala de 350 lei.Bunicul meu a decedat acum 2 luni (el avea o pensie de 500 lei).Intrebarea mea este daca bunica mea mai poate beneficia si de alte drepturi banesti suplimentare?Va multumesc!
Discuție Imputernicire
Impreuna cu varul meu as dori sa ridicam diplomele de definitivat in invatamant, numai ca ele sunt la Bucuresti, iar pentru a economisi niste bani am dori sa facem o procura.Intebarea mea este: putem, pe aceeasi procura, sa imputernicim o persoana sa ridice diplomele in locul nostru?Intrebarea vine tot din ratiuni de economice.Multumesc!
Pensiile sub 1000 lei vor fi impozitate?Pensiile pe caz de boala vor fi penalizate cu 10 %?
Răspuns la discuția Cumparare apartament
in acest program s a inscris oricine indeplinea conditiile.eu am primit o repartitie mai mare(numarul 9000), in timp ce varul meu are numarul de repartitie 8.el nu vrea (pt ca nu mai poate financiar)sa mai cumpere.ideea e daca el il ia totusi(in numele lui)iar eu ma oblig print un act notarial(poate o simulatie)sa platesc acest apartament, ulterior acesta s mi ravina mie?
In 2008 in urma tragerii la sorti, din cadrul programului 'Locuinte ieftine pentru tineri'al primarului Constantei Radu Mazare, varul meu a fost pextras printre primii.In momentul de fata el nu si mai permite sa cumpere acest apartament.Cum as putea intra intra in posesia lui avand in vedere ca titularul este vazut meu?Cum m as putea substitui in drepturile lui?Printr un act notarial din care sa reiasa ca el ia apartamentul pentru mine, iar eu ma oblig sa platesc ratele lui iar la final el imi va preda proprietatea printr un act?

In 2008 am absolvit psihopedagogia spciala?Cum as putea sa obtin dreptul de libera practica?Va multumesc!