avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invatamant - Drept de libera practica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invatamant - Drept de libera practica

In 2008 am absolvit psihopedagogia spciala?Cum as putea sa obtin dreptul de libera practica?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: abeje , utilizator 15:15, 31 Martie 2010

In 2008 am absolvit psihopedagogia spciala?Cum as putea sa obtin dreptul de libera practica?Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de libera practica si deschidere cabinet individual alextri alextri Buna ziua! Am licenta in Psihopedagogie Speciala din 2008 si master in Psihologie Educationala si Consiliere. As dori sa obtin drept de libera practica in ... (vezi toată discuția)
Pfa logoped sau psihopedagog? ElenaMariaS ElenaMariaS Doresc să profesez ca şi logoped sau psihopedagog. Conform studiilor nu ar trebui să mă împiedice nimic, dar se pare că COPSI vede altfel ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - absolvent psihologie xenfora xenfora ma confrunt cu o situatie bizara dintr-alea tipic romanesti... sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, ... (vezi toată discuția)