avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire

Impreuna cu varul meu as dori sa ridicam diplomele de definitivat in invatamant, numai ca ele sunt la Bucuresti, iar pentru a economisi niste bani am dori sa facem o procura.Intebarea mea este: putem, pe aceeasi procura, sa imputernicim o persoana sa ridice diplomele in locul nostru?Intrebarea vine tot din ratiuni de economice.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 17:04, 7 Iunie 2011
Da, se poate face.
Mergeti la notar si faceti o singura procura prin care voi doi in calitate de mandanti, mandatati persoana respectiva sa ridice ambele diplome.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)
Procura serbandenis51 serbandenis51 buna seara. am absolvit o facultate si doresc sa-mi ridic diploma de la sediul central care se afla in bucuresti. as vrea sa fac o procura unui amic care ... (vezi toată discuția)
Incasare despagubire anrp prin mandatar ionwt ionwt Buna seara! I legatura cu ANRP-ul , in aceasta primavara (prin Arpilie) s-a emis ordinul de plata catre un singur beneficiar. Pe acest O.P suntem 5 ... (vezi toată discuția)