avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate lenareg

Activitate lenareg

Procura notariala nu intra in categoria documentelor a caror valabilitate se prelungeste pe perioada starii de alerta si inca 90 zile dupa?
un notar
Imputernicirea este de reprezentare
O imputernicire care expira dupa incetarea starii de alerta i-si mentine valabilitatea 90 zile de la incetarea acestei stari?
Va multumesc mult, dar este tarziu sa incepem demersurile acum?
Imi cer scuze ,am incercat sa-mi dau seama ce prevede HG.924 ,dar mi-i se pare atat de complicat !Nu stiu exact de unde sa incep, este nevoie de reevaluare daca actvitatea de exploatare este prevazuta la conditii speciale in L.263?Va rog ,daca se poate, sa-mi dati mai multe detalii, suntem in composesorat silvic cu activitate de exploatare si 3 salariati care deservesc.
Ce demersuri trebuie sa faca angajatorul , pentru ca salariatii, angajati la exploatari forestire sa beneficieze de grupa speciala conform l 263/2010
Discuție Subventie somaj
Buna ziua,
Am incheiata conventie somaj pt un salariat peste 45 ani.Acesta m-a anuntat ca doreste sa plece pt 2 luni din tara si a facut cerere de suspendare a contractului de munca pe ac perioada.Nu stiu ce fac cu subventia , mai pot primi la reintoarcerea angajatului din perioda de suspenare sau mi-i se sisteaza de tot.
Răspuns la discuția Taxare inversa lemn
Da, dar la achizitie de la NEplatitor de TVA 1MC=580LEI, pe cand pretul de achizitie de la platitor este 1mc=468 lei, restul pana la 580 este TVA.
Daca la achizitie de la neplatitori se aplica taxarea inversa, adica eu la cumparare am vreo obligatie sau numai la venzare facturez cu taxare inversa?
Va mumtumesc .
Răspuns la discuția Taxare inversa lemn
Pretul de cumparare este acelasi de 580 lei de la neplatitor de tva si de la platitor de vanzare este de 650 lei cu TVA