avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate tudor_blue

Activitate tudor_blue

Răspuns la discuția probleme cazier judiciar
puteti fi mai explicit? pana la urma decizia luata de cei de la arme este corecta sau nu? avem sau nu cazier? aveau sau nu aveau dreptul sa se foloseasca de acele informatii in luarea acestor decizii?
ok , ramane , dar totusi fiind reabilitata este normal sa se mai lege de acea greseala din trecut si sa ma priveze de anumite drepturi? in caz ca da atunci stau si ma intreb la ce bun am mai fost reabilitat?
am tot cautat ceva despre acest cazier intern dar nu am gasit , inteleg ca si tu ai patit acelasi lucru , din ce localitate esti? poate ne unim fortele si mergem impreuna la un avocat si ne lamureste cum e treaba cu reabilitarea si de ce in certificatul de cazier judiciar nu mai apare nici o mentiune dar ei totusi se cramponeaza de acest aspect. da-mi un pm cu telefonul tau si vb din cate vad eu
se pare ca aici nu ne poate ajuta nimeni decut cu sfatul pe care l-ai vazut si tu mai sus postat
ok , cu siguranta voi face asta , intrebarea mea este daca din punct de vedere legal aceasta mentiune nu trebuia stearsa din toate evidentele inclusiv cele operative sau interne? avand in vedere ca legal au cam trecut 5 termene fiecare de cate 2,6 ani de reabilitare de drept.
nu mai e de actualitate