Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
:offtopic: Interventie moderator
@ lorelayold76
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
P.S.
Cred ca este pentru prima data cand va atentionez ....:-/
roxana_elena a scris:
- multumesc, de legalitate ma interesam!
nu s-a facut incadrarea pe un post de contabil, deoarece persoana nu are pregatirea corespunzatoare, au gasit o persoana care sa le faca pe toate, i-au incarcat fisa postului,care i-a fost facuta mai tarziu, nu la angajare (mai tarziu insemnand cativa ani...)
- a fost virata o suma intr-un cont gresit, e oare vina acelei nefiind contabila de meserie, de unde sa stie ea in ce conturi se vireaza unele retineri, in ce conturi altele.....
- in cazul unor greseli care pot insemna pluusuri sau minusuri in gestiune, cine raspunde????
etc, etc, etc....
-ai dreptate, parerea mea este ca nu poti sa faci munca de contabil daca nu ai curs....cel mai bine cred ca ar putea raspunde la intrebarea ta un economist....
-ca gestionar poti raspunde daca ai semnat acte.
Mi-e mila de tine!:((
-este legal dar nu este corect salariul, aveti cumul de functii ceea ce inseamna ca ar trebui sa aveti salar mai mare si mai ales ca aveti responsabilitatea banilor
-luati fisa postului si vedeti ce atributii aveti, iar daca faceti lucruri ce nu sunt mentionate acolo atunci nu sunteti responsabila pentru acestea.
-nu stiu de ce nu va incadrat contabil, sa fie acoperit angajatorul in cazul gafelor....