avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate varlan cristina

Activitate varlan cristina

Sunt angajata la Supermarketul Kaufland din 22-09-2009 pe perioada determinata pana la data de 22-04-2010.Pentru ca nu am putut suporta abuzurile sefelor de nu a ne da dreptul de a merge in pauza de toaleta nemai-vorbind de pauza de masa necesara unui program de 8 ore si jumatate zilnic pe motiv ca nu este personal destul si ne-avand cu cine sa ne inlocuiasca mi s-a imputat faptul ca eu am mereu ceva de spus si ca nu merit prelungirea pe perioada nedeterminata a contractului si mi s-a spus ca nu mai corespund functiei de casiera si sa fiu desteapta si sa plec singura si sa nu ma opun in nici un fel deciziei de neprelungire a contractului din data de 22 - 04 - 2010.Vreau sa stiu pe ce baza legala mi se poate da incetarea contractului si daca eu sunt in medical de pe data de 12-03-2010 pana la data incetarii contractului 22- 04-2010 nu poate sa-i opreasca nimic?.Mentionez ca nu sunt nici prima si nici ultima cu care s-au purtat urat.Credeti ca pot sa-mi gasesc dreptatea undeva?