avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters141938

Activitate ContSters141938

Răspuns la discuția divort
In primul rand vreau sa-ti spun ca nu te poti astepta ca e usor eu am trecut prin asta.Pentru ca esti in Italia trebuie sa te duci la ambasada Romana in Italia daca nu e mai simplu acasa trebuie sa ai documente cu tine ca lucrezi cu contract.Daca faci procura in italia nu stiu cum vorbesti despre ceea ce e intre tine si sot apoi aici costa mult procura.
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Dar ce se intampla cand unul nu vrea nici un acord cu celalat ?De exemplu el nu vrea sa vanda dar nici sa stau eu in casa .
Răspuns la discuția Trecerea granitei cu copii minori
=D>E vero dar in cazul meu el e cel care nu vrea sa vada copii .In 2ani i-a vazut de 3ori numai putine minute .....nu s-a prezentat la divort ....
Răspuns la discuția Trecerea granitei cu copii minori
Totusi cei de la granita mau lasat sa trec cu greu ....X-(platind
Sunt divortata copii sunt dati pentru crestere si ingrijire la mine cu hotarare definitiva si irevocabila vreau sa stiu daca la granita imi trebuie hirtie scrisa ca fostul sot e de acord cu plecarea copiilor.
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Pentru ca tot timpu lucrat fara contract de munca cand la un servici cand la altul am cerut nu sti minimu 1400 pentru amandoi copii.
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?

Nu stiu nimic daca lucreaza sau nu ? Cum poti verifica ...specific ca el sta in casa noastra si nici de partaj nu stiu cum se face..
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Multumesc.Eu sunt in Italia cu cei doi copii,pana acum el nu me-a platit nimic .Cum pot face plangerea trebuie procura?
Fostul sot nu-mi plateste pensie alimentara cum s-a stabilit la divort.