avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate mi58

Activitate mi58

Răspuns la discuția sustinere ofertant
Va multumesc pentru raspuns, pentru ajutorul ce mi l ati acordat
Răspuns la discuția sustinere ofertant
Va multumesc pentru raspuns, argumentatia D-voastra este logica, dar pentru a putea respinge o oferta ce are la baza sustinerea mai sus mentionata, ar trebui sa se faca o argumentare pe baza legislatiei in vigoare si oricat am cautat, nu am gasit in acest sens, nimic. Va rog, ma puteti ajuta?
Răspuns la discuția sustinere ofertant
Pentru a fi mai explicit:
- acel tert sustinator ( pentru indeplinirea unor cerinte minime de calificare referitoare la experienta similara ) poate fi o asociere ( constituita prin contract de asociere prin participatiune )?
Răspuns la discuția sustinere ofertant
Va multumesc pentru raspuns dar nu este vorba despre asocierea pentru participarea la licitatie ci de sustinerea ofertantului de catre o asociere ( ce are la baza un contract de asociere prin participatiune ) intre doua firme pentru indeplinirea unor cerinte minime de calificare referitoare la experienta similara.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati prin a mi spune daca sustinerea ( in cazul în care susţinerea terţului vizează îndeplinirea unor cerinţe minime de calificare cum ar fi experienţa similară reflectată prin prezentarea unor liste de servicii prestate într-o perioadă anterioarăin cadrul unei licitatii - conform Caietului de Sarcini ) in derularea unei proceduri de atribuire prin licitatie electronica, se poate face si de catre o asociere a unor fierme pentru realizarea celor mai sus mentionate ( prin contract de asociere in participatiune )
Va multumesc anicipat si va doresc o zi placuta in continuare