avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate victoria_sun16

Activitate victoria_sun16

Răspuns la discuția Taxa salubrizare sector 4
victoria_sun16@yahoo.com. cred că un grup whatsapp ar fi f eficient , rapid pt comunicare noutăți.

Veronica15 a scris:

Buna seara!
O situatie identica am si eu, PFA fara activitate la domicilul, dar obligata sa platesc taxa. Am primit deka scrisoarea cu suma de plata de 960 lei. Fac reducere cu 60% daca platesti pana la 30 aprilie. Clar, ca sunt disperati dupa bani. E evident ca acesta taxa e
o aberatie, o hotie inventata de primaria sect. 4. Am de gand sa-i dau in judecata. In acest sens, m- as bucura sa ne organizam si sa facem o cerere in grup. Propun sa ne organizam, trebiie sa avem atitudine civila. Pot sa preiau si initiativa de coordonare. Ma bag. Multumesc.

Răspuns la discuția Taxa salubrizare sector 4
daaaaa
Răspuns la discuția Taxa salubrizare sector 4
Mai si intreaba in declaratie dacă firma este cu pct de lucru la sediu sau nu? O brambureala toate zilele astea la DGTI sect 4.
Buna ziua! Vad ca un dl Avocat a dat un raspuns ref la aceasta taxa abuziva.Nu gasesc insa acest raspuns si mi ar fi de mareee folos. Ma puteti va rog ajuta trimitandu mi acest raspuns.
Răspuns la discuția Taxa salubrizare sector 4
Si la mine la fel.Noiembrue instiintare de plata cu vreo 400 ron, desi pfa ul.meu nu desfasoara activitatea la sediu asa cum am declarat l inceput de 2017 si au in.computere Directia de Taxe sect 4. Pe 15 dec am facut contestestatie, inca nu au trecut cele 45 zile lucratoare , intre timp bineinteles sunt oenaluzari si suma este de 478 ron adta in conditiile in care nu fac nici.o.hartie.Abuz.Probabil ca ar trebui sa fim mai mukte ofa sa facem un grup pe Fb si sa rapirtam abuz la Avocatil Poporului. Mai nou pt 2018 au scros ca taxa se plateste fie ca ti desfasori sau nu activitatea la sediu.
Discuție demisie
in pozitii manageriale trebuie stat dupa demisie 30 de zile ?

daca firma nu plateste ultimul salariu mai merita mers la serivciu zilele care mai raman din cele 30 ?

daca mai sunt neefectuate 16 zile CO pe anul in curs cum se calculeaza suma de plata la plecarea din firma ?