avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters144818

Activitate ContSters144818

Buna ziua!
Am cumandat anul trecut un produs de pe un site in valoare de 1000 Ron, curierul mi-a dat produsul și factura și mi-a spus că nu am nimic de plata ca e pus fara ramburs. Acum respectivul magazin mi-a trimis o citație de plata in termen de 15 zile printr-un cabinet de avocatura. Întrebarea mea este: Are cum sa câștige dacă mă da în judecată? Nu știe decât numele meu și acela incomplet și adresa, semnătura data curierului la rudicare nu este semnătura mea, iar date personale nu am dat. In respectiva citație scrie că o să mă dea în judecată conform art.1013.
Răspuns la discuția Problema sistare alimentare apa
SI am uitat sa mentionez ca fiecare locatar are apometru separat in casa, dar nu si instalatie separata, adica daca opreste apa la persoana de la parter nu ma are apa tot tronsonul respectiv de apartamente pana sus
Răspuns la discuția Problema sistare alimentare apa
Si eu ca locatar ce pot sa fac sa se dea drumul la apa? Nu este corect sa sufar eu care platesc luna de luna pentru niste oameni de nimic!
Va multumesc!
Buna ziua!
Am si eu o mare problema, in cursul zilei de astazi "apa serv" a oprit apa la asociatia de care apartin din cauza datoriilor. Problema este urmatoarea, in blocul meu sunt 3-4 familii cu datorii foarte mari restul suntem la zi. Cum este posibil sa tragem toti pentru cativa oameni care nu isi platesc datoriile? Ce demersuri as putea face pentru a da drumul la apa? Nu este nicio lege prin care sa ii faca pe respectivii sa isi achite datoriile, sau sa ii execute silit, nu stiu!
Apa nu se poate opri doar la ei pentru ca instalatia este facuta pe tot blocul nu individual!
Buna seara!
Am achizitionat un telefon de la Orange in urma cu 8 luni, am primit factura si garantie. Acu am constatat ca am pierdut factura, am doar garantia pe care sunt trecute toate datele(IMEI telefon, model, stampila, semnatura, data achizitionarii). Am intampinat un defect la el si as dori sa il duc la garantie, am vreo sansa sa mi-l accepte? Pe garantie scrie ca trebuie prezentata garantia+factura de achizitie sau o copie a acesteia. Banuiesc ca factura este in baza de date la orage. Gresesc? Daca nu il primeste ce as putea sa fac? Precizez ca telefonul l-am cumparat de la cineva in cutie, cu toate actele inafara de factura, pot sa cer duplicat in cazul asta?
Răspuns la discuția Probleme succesorale
si cum se poate obtine acest titlu fara a implica fratii? mentionez ca el este inca in viata!
Răspuns la discuția Probleme succesorale
Tata mai are frati, insa pamantul si casa parintilor lui au fost trecute la el in rol si plateste impozit de peste 30 de ani
Răspuns la discuția Probleme succesorale
si au drept si fratii parintilor?
Daca parintii nu au succesiunea facuta, si au platit de peste 35 de ani taxe si impozite, in caz de deces al parintilor noi urmasii ce drept avem?
La ce distanta se poate construi de linia de 220KV?