avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate romulusg

Activitate romulusg

Discuție CODURI CAEN II
Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ce le-am citit, asa ca as vrea sa adresez o intrebare legata de situatia personala.
Situatie: sunt absolvent al unei universitati, am terminat cu licenta pe care scrie "Licentiat in informatica", si am dorit sa imi deschid o forma legala (pfa, ii) pe care sa pot face urmatoarele lucruri: administrare retele calculatoare, creare si administrare de software, creare si administrare de site-uri web (desi tot la software am ajunge aici), eventual, acum cand de 3 ani lucrez in telecomunicatii, intretinere retele de telecomunicatii. Coduri CAEN am gasit urmatoarele pentru activitatile mai sus mentionate :

Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei
6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
6203 Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul
6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei
Cod caen - 631 Activitati ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
6312 Activitati ale portalurilor web
Cod caen - 611 Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu
6110 Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu
Cod caen - 619 Alte activitati de telecomunicatii
6190 Alte activitati de telecomunicatii

dupa ce am cautat aceste coduri, le-am scris si am platit pe cineva sa se ocupe de intermedierea actelor (avand in vedere ca eu locuiesc intr-un orasel cu doar 12000 de oameni, si nu aveam timp sa plec de la lucru) pentru a deschide un ii. (Bine, tot a trebuit sa ma prezint la Ragistrul Comertului cu actele, normal, pt luare in evidenta). Era iulie 2009. Si m-am trezit cu un ii care are un singur cod caen existent: 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) . ok, pt ca asa cum am mai spus nu prea pot sa ma deplasez pana la registrul comertului azi sa intreb, maine sa duc acte, poimaine alte acte (cum se intampla in romania), poate ma poate lamuri cineva de ce acte am nevoie si cam cat ar costa sa trec toate acele coduri caen pe ii. Sau daca se poate. Sau daca nu ar fi mai bine sa trec pe pfa. Sau daca e nevoie de toate codurile pentru activitatile de mai sus. Mentionez si ca ii-ul este platitor de tva si ca nu am nici un fel de activitati desfasurate inca pe el.
Daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie macar, ii multumesc anticipat. O zi buna.