avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea78

Activitate Mircea78

Buna ziua ! ....am fost la asociatia veteranilor de razboi pentru a cere niste informatii privind accordarea unui ajutor financiar urmasilor celor care au fost in al doilea razboi mondial. Mi sa spus ca acest ajutor se ofera in baza legii 221 /2009, mentionez ca tatal meu a fost in razboi si a fost luat prizonier in Rusia unde a si decedat. Cei de la asociatie mi-au spus ca doar cei care s-au intors din razboi beneficiaza de acest drept ....Este normal ca cei care au murit sa nu mai beneficieze de acest drept ?????????
Va multumesc !
Răspuns la discuția Dilema !!!
!!!.......se da ajutor de mormantare........la cei care lucreaza se da ajutor ?
Răspuns la discuția Dilema !!!
ajutor de mormantare primesc el a lucrat pana a intrat in spital? ...unde trebuie sa fac cerere, dosar?
Răspuns la discuția Dilema !!!
Din pacate nimeni nu a crezut ca va muri asa repede, si nu am facut nici un act, dar avand acesti prieteni care stiau de dorinta unchiului meu, eu ocupanduma de toata cheltuiala cu inmormantarea nu am un as in plus? ....
Discuție Dilema !!!
Am avut un unchi care singur fiind (necasatorit ,fara copii, ) zicea ca-mi va lasa apartamentul personal, nu am reusit sa facem nici un act in acest sens murind subit la 55 ani. Eu m-am ocupat de inmormantare,iar acum nu cunosc procedura ce trebuie urmata. Cunostinta de faptul ca unchiul vroia sa-mi lase apartamentul aveau si niste prieteni de ai lui. Mentionez faptul ca eu mai am trei frati, iar unchiul avea inca 4 nepoti din partea a trei frati de-ai lui, pe unii dintre ei nici nu i-a cunoscut bine.
Ce ar trebui sa fac legal pentru a-mi putea revendica locuinta. Va multumesc !
Răspuns la discuția Cum se calculeaza?
si e diferentza la mcub ster si mcub ..adica mai putin intra?
Răspuns la discuția Cum se calculeaza?
eu calculasem 5.70 X 1.50 = 8.55 ca si dvs. si cineva imi zicea ca se face 5.70 X 1.50 X 0.6 lungimea lemnului = 5.13 mcub mai putin ca si mie !
sunt in contradictie cu cineva....cum se calculeaza cati metri cub de lemn intra in :
5.70 mt - lungime ; 1.50 mt inaltime ; si lemenele sunt de 60 cm taiate lungime ....cati metri cubi am ?
Răspuns la discuția Contract !!! sau ?
Problema e ca nici cel de asociatie nu stie ce act sa faca cu mine sa ma ia la el?...auzism de conctract de adeziune? exista? stiti ceva de el?
Buna dimineata !
Am o dilema si sper ca cineva sa ma ajute !
Vreau sa ma inscriu la o asociatie sportiva ....dar nu stiu ce contract (model) trebuie sa folosesc , si ce trebuie sa specific in el ?...ma poate ajuta cineva cu un model, va multumesc mult !