avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate fulgisordenea

Activitate fulgisordenea

Răspuns la discuția mostenire
da, am mai deschis un topic, dar acolo mi s-a raspuns ca sora nu are drept si acum am primit ca are. nu stiu ce sa mai cred.
Răspuns la discuția mostenire
nepotul a murit acum 15 ani. bunica acum 10 ani si bunicul de 2 saptamani. el nu are copii. deci din partea lui poate cere cineva drept la mostenire?(sora, sotie, mama)?
Discuție mostenire
buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au murit. ei au avut 3 fete si un nepot pe care l-au infiat. nepotul avea o sora si o sotie cu care a fost casatorit cam un an. el a decedat cu multi ani in urma. acum urmeaza ca fetele sa introduca taxa de succesiune. in cate parti se imparte? in 4 sau in 3? mama baiatului mort care este si fiica bunicilor spune ca trebuie trecut si nepotul decedat? el mai are drept sau sotia lui? va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
exista 3 surori plus un al patrulea infiat care a decedat. acesta este fiul unuia din surori. sora decedatului infiat spune ca are drept la mostenire din partea decedatului-frate o parte si una din partea mamei care este fiica parintilor decedati.
Discuție mostenire
buna seara,

va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi are sora la mostenire in urma decesului parintilor adoptivi, respectiv bunicul ei?

va multumesc
imi puteti spune daca mai exista "legea" potrivit careia daca nu depui declaratiile timp de 3 ani se radiaza firma? va multumesc pentru raspuns
mie mi-a zis la administratie sa platesc imp.forfetar.dar vad la art.18,(7) ca nu ar trebui sa platesc nimic.firma apare ca dizolvata in urma depunerii actelor depuse la reg.com., dar nu s-a radiat. tot trebuie sa platesc? si cum trebuie sa platesc, imediat ce depun declaratiile anterioare? cea de la administratie nu prea stia si mi-a zis sa-l platesc la zi. cum sa-i explic ca trebuie sa platesc doar pana la 14.05? pentru luna mai calculez jumatate din suma?
imp.minim este tot de 2.200 ron. firma nu a avut activitate niciodata.

va multumesc,
am depus la reg.comertului documentele pentru dizolvare si radiere la 30.03.2009. firma s-a dizolvat si cererea de radiere a fost respinsa. contabila nu a mai depus declaratiile la administratie. am fost la administratie azi si mi-a spus ca trebuie sa depun declaratiile retroactiv si sa platesc din 2009 impozitul forfetar+penalitati. este normal. as putea face ceva pentru a evita plata acestor bani?
multumesc.
Răspuns la discuția concediu prenatal
eu am inteles de 42 zile dupa nastere si 84 zile inainte de nastere. eu am calculat cu 84 zile si as vrea sa stiu daca pot sa-mi iau cele 84 zile inainte sau mai putine.

multumesc,