avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate mariusmar

Activitate mariusmar

Doresc sa stiu clar daca este obligatoriu prin lege sau nu este obligatoriu contul bancar al Asociatiei Proprietari ! Multumesc!
Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu " fondul de rulment " ( ce valoare trebuie sa aiba ? ), si deasemenea daca este obligatoriu contul bancar al unei Asociatii de proprietari.
multumesc!
Răspuns la discuția donatie deghizata
Multumesc pt. raspuns .
Răspuns la discuția donatie deghizata
Am postat acest subiect de mult timp si sunt in aceeasi situatie de atunci deoarece am fost dezarmat de multe pareri care s-au exprimat ca este foarte greu de dovedit caracterul gratuit al c/v dintre mama mea si nepoata, cu scopul oneros de a ma indeparta pe mine de la mostenire. La fel si actionarea in judecata fiind probabil foarte f. costisitoare financiar, si mizand pe toate acestea, ei au vandut intre timp imobilul fara ca sa ma despagubeasca cat de putin. De aceea mai astept pareri si idei.
Răspuns la discuția donatie deghizata
:(
Răspuns la discuția donatie deghizata
Multumesc pentru raspuns, insa nu stiu ce sanse am daca martorii ce ar putea fi sunt rude care nu vor sa fie amestecate in asa ceva, iar actele toate le detine celalalt frate( absolut toate ). :(Multumesc anticipat daca cineva mai ma poate sfatui ce sa fac.
Buna! Cine poate sa ma informeze in ce cazuri se poate ataca si anula contractul de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager facut intre mama mea, care a decedat, si o nepoata ?