[EDITAT] nu am fortat fizic pe nimeni sa faca sex cu mine.una e manipularea psihologica si una e abuzul de forta.va multumesc.am inteles ca cse pedpseste si manipularea psihologica,dar cum se poate demonstra?si din cate mi-a spus avocatul,voi ajunge in instanta ca parte vatamata,iar mama fetei si fata+politistii care m-au batut,ca inculpati.au fost multi martori,au facut circ mare.eu eram singur si nu am opus rezistenta.unii au si filmat pe telefon.in fine.voi tot o sa ziceti ca eu o sa intru la racoare.
aveti dreptate,sunt prea libertin si vreau sa ma corectez.
dle lascoshi,procuroarea a dispus aceasta masura. si aveti dreptate ,un avocat buna isi scoate clinetii si din inchisoare.Va felicit.
pentru r.gabi. nu atinteles problema.ce vina am eu,daca fetele vor sa faca sex cu mine.nici macar nu le propun.in ziua de astzi fetele sar pe baieti.intr-adevar,am cina sa ma ajute,doar ca nu vreau sa apelez prea des la ei.defapt,banul ma juta.intelegeti?nu stiti cum sunt fetele,ar face orice sa aiba ca iubit baiatul pe care il place.la psiholog nu am sa ma duc,deoarece sunt altii cu probleme care trebuie sa mearga.si daca as vrea ,as putea sa scap de nenumarate ori,as putea chiar sa violez fete pe bune si sa scap.atunci as avea nevoie de psiholo,poate psihiatru.
donule avocat Lascoshi.cu tot respectul si consideratia,sunteti un avocat adevarat,care face orice ca sa isi apere clientii.asta am observat de pe forum.in rest,majoritatea ar fi dorit sa intru la inchisoare,vinovat sau nu.in plus,un avocat trebuie sa ma apere nu sa ma acuze. Nu am putut sa mai postez,deoarece am fost retinut pentreu cercetari,dupa care am fost eliberat pe motic ca nu sunt pericol social.am formulta deja o plangere penala [entru retinere abuziva,am facut greva foamei pana astazi dimineata ce am fost eliberat si am socs certificat medicolegal,pentru ca am fost batut.,in curtea politiei,fapta vazuta de peste 5 martori,pe care i-am scris in declaratie. mama fetei a venit si a spus ``dati o corectie buna``.am facut plangere si impotriva ei.,atat la barou cat si la politite. am facut plangere pentru ca ma dat la politie aiurea.
acum am sa cer daune si sper sa fie si pedepsita penal,deoarece nu exista nici o proba impotriva mea.am dat o noua declaratie in care am recunoscut tot,si ca am mintit deoarece am fost speriat si amenintat,iar despre proba video de la zoo,am zis ca nu o mai am. un avocat buna,ma ajutat,un avocat care isi apara clientul ,la fel ca si domnul Lascoshi.
la 2 ore si ceva.au venit dupa mine acasa.
politistii mi-au spus ceva de genul:``ai incuracto,mama ei e magistrat``.dar am aflat dupa ce am avut contactul sexual,de la prieteni din anturaj comun,ca sa zic asa.domnule Lascoshi,va multumesc pentru feedback
da,asa,e.am aflat dupa aceea ca mama sa e magistrat.ce sa fac daca toate fetele ma plac?sa nu fac sex cu niciuna?cu aia de 14 ani,de unde sa stiu cati ani are?am aflat dupa.va nunt ca expertiza ginecologica a iesit in favoarea mea.domnul legist,a scris ca nu se poate dovedi mare lucru,din ce mi-a spus avocatul si ca e virgina.am intrebat cu Dumnezeu e virgina,si mi-a spus ca unele femei au himenul mai in spate si e greu de deflorat,unele raman virgine toata viata.uh,ce noroc.nu pot sa cred
pentru ca m-am speriat ca mama sa e magistrat,si imi trebuia un alibi.cred si eu ca nu am facut bine.