avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Radu

Activitate Vasile Radu

Răspuns la discuția Loc de veci
A discutat cu preotul si mi a spus sa nu mi fac giji pentru ca tot ce am facut este perfect legal , iar de profanare nici nu se pune problema. Probabil cei pusi pe scandal, care timp de atatia ani nu au fost in stare sa ingrijeasca mormantul si sa puna o cruce si o lumanare, au bani acum de cheltuit prin instante, nici nu stiu ce e aceea profanare de morminte. In plus cand au venit la cimitir sa mi faca scandal, pentru a doua oara, (prima data acasa), nici nu mai stiau unde se afla mormantul. Ineresant!! Nu i asa?
Răspuns la discuția Loc de veci
Vazarea este perfect legala avand in vedere ca inainte de a incepe am avut acordul si chitanta de la parohul bisericii cum ca am cumparat locul respectiv de veci. Cu ceva timp in urma inainte de a cumpara acest loc s a luat in biserica o hotarare cum ca locurile neangrijite si fara cruci care sa ateste ca este cineva inmormantat, vor fi vandute. Va multumesc.
Răspuns la discuția Loc de veci
Am fost amenintat cu expertiza, televiziune si acuzat de profanare de morminte, iar respectivul defunct si rudele acestuia sunt adventisti. La aceasta se mai adauga si faptul ca in locul respectiv nici preotii nu stiau daca acolo chiar este inmormantat cineva. Stiu ca incercarile lor sunt un inutile, dar exista cea mai mica sansa sa am parte de proces?
Discuție Loc de veci
In urma cu un an de zile am cumparat un loc de veci, cu acordul bisericii, pentru a construi un cavou. Pentru aceasta am chitanta care dovedeste ca am platit locul respectiv. Pe locul respectiv exista un mormant vechi de cel putin 20 de ani, care nu era ingrijit si nu avea cruce de cel putin un an de cand m-am hotarat sa fac lucrarea. Dupa ce am terminat lucrarea au venit rudele respectivului defunct si au facut scandal ca de ce ne-am bagat peste mormantul care exista inainte. Ramasitele pamantesti sunt sub cavoul construit de mine. Am fost amenintat cu proces. Exista temei pentru acest proces? Va multumesc!