avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Activitate vicky171

Activitate vicky171

Răspuns la discuția plecarea minorului in strainatate
este un program de vizita si mi-am respectat obligatiile de intretinere ,astfel nu cistigam(nu a dus toate facturile ca am platit pensia ,noroc ca am avut copii)
sunt divortat de 1 an ,iar fosta nevasta ma dat in judecata la parchet pentru abandon de familie , in urma caruia am fost scos de sub urmarire penala ,deoarece nu au fost motive intemeiate..Dupa aceasta am aflat ca copilul meu in virsta de 8 ani ,e plecat in italia de 6 luni. Avea (are) voie sa-l scoata fara semnatura mea din tara?.Cum as putea afla iesirile si intrarile la granita?va multumesc anticipat
am fost in divort de pe data de30.11.2002 pina in 09.03.2009,deoarece ea a facut un copil in italia si cum inca nu s-a terminat divortul,era tot al meu.Pentru aceasta a trebuit sa fac tagada de paternitate si asa s-a lungit procesul.acum eu trebuie sa platesc de pe data 30.11.2005 suma de 5000ron.Ea vrea banii toti odata si m-a dat in judecata la parchet.Poate sa ma oblige sa-i dau banii toti odata sau pot sa-i dau in rate .Specific ca nu lucrez si cind i-am trimis pensia, am trimis mai mereu 100 sau 200 ron in plus fata de pensie.Poate sa-mi dea cu suspendare?
Răspuns la discuția pensie retroactiva
va multumesc
asa mi-a zis un avocat,ca daca nu retrage plingerea e posibil sa imi dea cususpendare
Da.pensie pentru minor
intrebarea mea este,daca ma poate obliga sa platesc pensia retroactiva toata odata(5500ron)sau o pot plati in rate. Cind trimit banii pentru pensie,mereu trimit cu 100 sau 200ron in plus.Mentionez ca nu am de munca.Se poate sa imi dea cu suspendare?