avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate geta67

Activitate geta67

Răspuns la discuția Pensie de urmas
multumesc
Discuție Pensie de urmas
Buna seara, stie cineva daca la implinirea a 18 ani mai trebuie duse ceva acte la pensia de urmas, avand in vedere ca la inceputul anului scolar am dus adeverinta de scoala, iar in martie a implinit copilul 18 ani. Deoarece in luna aceasta nu am primit pensia. Va multumesc mult
Răspuns la discuția Restante intretinere
Revin cu o intrebare: S-a votat azi ceva lege in legatura cu restantierii si penalitatile? Unde as putea citi mai multe despre aceasta lege?
Va multumesc!
Răspuns la discuția recuperare masina leasing
Multumesc! Anul trecut am dat unei avocate sa -mi interpreteze contractul si asa mi-a si spus ca vom contesta in instanta. Problema e ca ei nu m-au dat , deci nu pot sa-i contest. Acum as dori sa deschid eu impotriva lor. Credeti ca am sanse?
Buna ziua, am avut o masina cumparata in leasing in anul 2008. Am dat avans 30%, restul in rate pe 5 ani. Dar in 2009 luna mai nu am mai putut plati ratele si mi s-a prezentat la usa un domn care mi-a ridicat masina ,lasandu-mi doar un proces verbal de ridicare.(29 mai). Dupa 2 luni am primit factura de asig. obligatorie pe perioada iun. 2009- mai 2010. Deci dupa ce masina era la ei. A trecut un an si eu nu am primit rezilierea contractului, deci si impozit am de plata pe anul 2010. Ei au vandut-o fara sa fiu anuntata conform contractului. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac si daca am vreo sansa de recuperare prin instanta. Pentru ca si ei au incalcat clauzele contractuale fata de mine. Va multumesc.:(:(:(
Buna ziua, as dori sa -mi spuneti care este procedura in cazul in care ajungi in instanta cu restantele la intretinere? Din primul proces te executa silit (iti pierzi casa) sau iti dau termene de plata si esalonare, mai ales daca demonstrezi ca ai ramas fara servici si venituri in perioada in care s-au acumulat? Iar penalizarile esti obligat sa le platesti? pt. ca la mine aproape ca depaseste penalizarea ,suma consumului pe luna , si creste in fiecare luna . Mi se pare mie sau este penalizare la totalul restantei, in care e inclusa si penalizarea. Sper ca am fost explicita ,va multumesc.