Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Sunt acuzata - acum 7 zile - de catre sotul meu (despartiti de 1 an si fetita noastra de 4 ani si 8 luni locuind cu mine cu chirie), prin plangere la Politie ca am jignit-o pe soacra mea "babeta- vrajitoare" prin sms. Fapta a fost dintr-un impuls la nervi.
Ce sanse am sa ies cu brio din aceasta poveste sau pedeapsa minima? cu art.de lege mentionat.
Daca inca nu suntem divortati - nicio actiune de divort - este valabila plangerea lui impotriva mea?
- La primul termen de citare la Politie, am dreptul de a asolicita o amanare pt angajare avocat (tragere de timp)?
La Politie, cand voi fi citata, trebuie obligatoriu sa ma prezint la prima citare?
Ce trebuie sa fac/sa spun la prima infatisare la Politie? Sa recunosc? Sa declar fapta mea - recunoscand-o? Sunt obligata sa raspund verbal la acuzati, sau in scris? Sau exista sansa pt "iertare", pt a-si retrage plangerea?
Cand trebuie sa sosesca prima citatie de la depunerea plangerii?
- Pt. jignirile aduse pot solicita proba cu interogatoriu pe urmat.martori (adica amanta sotului meu + soacra mea) + proba cu sms?
Acum 3 luni m-a jignit boschetara (tardiv informata - la 2 lu:(ni plangerea) Pt ca toata viata am fost orfana si n-am avut casa, locuind cu chirie din casa in casa,dupa posibilitati financiare:jignindu-ma boschetara.Asa se justifica impulsul meu.
Are dreptul sotul meu sa ma dea in judecata pt jignirea mamei lui, daca inca nu suntem divortati?
Mi-am jignit soacra pt.ca ea a impulsionat dezbinarea casniciei, venind constant ex-iubita sotului meu, sub pretextul asistenta la domiciliul socrilor mei (ex-iubita sotului meu inaintea casniciei noastre), zi de zi (idem si el vizite la maica-sa), de 3 ani incoace, ca in final devenind amanta sotului meu (pt.casa ei), jignind-o din impuls.Merita. Soacra mea a dezbinat familia fetitei mele in interesul casei amantei.
Urmeaza sms adresat soacrei mele pe 18 aug.2010 si trimis acest sms si amantei sotului meu, pt a vedea in ce s-a bagat.
Vrajitoare, cat n-ai fost prinsa cu mana-n sac, emanai aere si pretentii de doamna nobila & bosumflata. Spulberandu-se sansa casei fiului tau prin nor-ta, hoasca, te-ai orientat sa gasesti pampalaului amanta cu casa (sluga pt. tine) prin farmece/vraji Babeta, te afisai cu blanuri & aur, iar fiului COATE GOALE oferindu-i doar o perna ca zestre. Nici macar un asternut & ficiorul sexeaza amanta in asternuturile sotiei. Ma-sa UMILIND fiul prin prestanta Ei + destramand Anei Fam.
Va rog, ajutati-ma,raspundu-mi la acesta situatie. Multumiri anticipate!
Cu respect, Mariana