avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate onasis1961

Activitate onasis1961

Discuție Legea pensiilor
Cu ce mă poate ajuta un infarct miocardic urmat de montarea a 3 stenturi?Adică:pot fi pensionat definitiv fără revizuire la 52 de ani sau schimbarea de încadrare în grad de la accentuat la grav?
Bună ziua!Mă numesc Tase!Am o spondilită anchilozantă depistată în 1984,HTA din2001 şi diabet zaharat tip II din 2008!Acum 2 săptămâni am făcut un infarct inferior şi după coronarografie mi sa indicat să pun de urgenţă 2 stenturi la Timisoara!Cele 2 stenturi au costat 4500 euro.Neavând acesti bani am luat cu împrumut,dar am amanetat casa.Ce pot sa fac să recuperez aceşti bani?La ce instituţii să ma adresez?Ce pot să mai spun că am certificat de handicap gradul II accentuat,Cu ce mă poate ajuta?
Răspuns la discuția perioada de preaviz
Domnisoara ana_cer,va rog cititi bine inainte de a da un raspuns!Am scris destul de clar ca nu din vina mea si scrie clar ca nu din vina ANGAJATULUI!IN PREAVIZ SRIE CA SE DAU 20 DE ZILE LUCRATOARE COMFORM art.75 alin(1)CA URMARE A DESFINTARII POSTULUI d-voastra URMAND CU DATA DE.........SA FITI CONCEDIAT CONFORM art.65alin.(1)
Daca o persoana este in preaviz de 20 zile din initiativa angajatorului prin restucturarea postului. Trebuie sa prezinte la lucru si sa munceasca un anumit nr. de ore.Aveti idee cate ore si in ce articol este stipulat acest lucru.As vrea din noul cod al muncii 2011-2012.Multumesc anticipat!
Discuție taxa auto
sint persoana cu handicap cu gradul accentuat si a-si vrea sa inscriu o masina adusa din bulgaria.Am inteles ca o pot inscrie fara sa plates taxa de prima inmatriculare.Eu am spondilita anchilopoetica stadiu 4,deci probleme mari de coloana si i-am adaptat un scaun ergonomic special la masina, va rog sa-mi spuneti daca se poate.Daca raspunsul este DA va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc