avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate adelynna

Activitate adelynna

In urma unei achitari definitive,am introdus o actiune judec. pt a cere despagubiri statului roman.Imi spune si mie cineva care e procedura, stiu ca in decurs de 6 luni de la definitva se poate introduce aceasta actiune ! Mai intai trebuie sa atac aici in Romania si daca nu s multumit ,urmeaza CEDO,sau cum e??? Va multumesc!
As vrea sa stiu daca am fost achitata in urma unui proces penal,si s-a dispus restituirea sechestrului asigurator,si solutia este definitiva la ICCJ,cand si cum pot intra in posesia bunurilor??
Discuție casare sentinta
imi spune si mie ce inseamna casarea sentintei si rejudecarea dosarului,sant mai multe modalitai de casare,se poate trimite la tribunal sau la curtea de apel??
Discuție trafic minori
Imi spune si mie cineva,in caz ca va intra in vigoare noul cod penal la data de 1 oct 2011,vor beneficia de miscorarea pedepsei si infr privind minorii(trafic minori)?!,chiar daca sentinta e definitiva?!
Răspuns la discuția trafic minori
imi recomanda si mie cineva cateva nume de avocati din bucuresti,care sant specializati pe astfel de inf de trafic de persoane,chiar nu stiu unde sa mai apelez!!!
Discuție trafic minori
Am si eu o speta,am fost achitat pe fond pt infr de trafic de minori,Curtea de Apel m-a condamnat la 3 ani inchisoare tot pt trafic de minori!in acest dosar exista o singura declaratie olografa,ac. minora avand calit. de martor.Aceasta declara ca in ziua de bla bla ,m-a vazut in apt fratelui meu,unde se ancheta si prelevau amprente cu privire la spargerea apt respectiv!!!! traficul de minori in cazul meu este doar 'vederea la ochi",doar m-a vazut in casa respectiva si atat.Magistratii m-au gasit vinovat pt trafic de minori,e posibil asa ceva,vi se pare firesc!mai avem Inalta Curte,unde sper ca se va face dreptate,nu se poate sta la inchisoare cu forta ,doar ca magistratii vor sa-mi puna sechestru pe bunurile mele!!!!
Răspuns la discuția achitare
Va multumesc mult pt raspunsuri!
Discuție achitare
am si eu o nelamurire,am fost achitata pe fond ,pe motiv ca nu a existat fapta,dupa lungi procese la Curtea de Apel procesul a luat o intorsatura spectaculoasa,magistratii Curtii m-au condamnat la inchisoare 3 ani,procurorul neaducand absolut nici o proba noua decat ceea ce era in rechizitoriu.Este posibil asa ceva ,dupa achitare sa dea condamnara fara absolut nici o proba?!!! Un magistrat m-a achitat nu un no name......,mai am vreo sansa la Inalta Curte daca am o aparare puternica?
Răspuns la discuția Avocat in strainatate
in Spania.
se poate paractica avocatura in strainatate daca ai licenta in Drept in Romania,sau mai trebuie parcursi cativa pasi ?