avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate iuliancercel

Activitate iuliancercel

Buna ziua,

am o mare problema#-o...am avut o societate comerciala impreuna cu un asociat. impreuna cu acesta am facut un credit pentru un teren la care ni s-a cerut si o garantie suplimentara, unde am adus un apartament bun proprietatea a parintilor mei (persoane fizice). dupa o perioada, lucrurile nu au mers intre noi, am iesit din societate iar acum am aflat ca la are rate restante la credit iar banca a declarat o procedura de executare silita. cum as putea face sa evit pierderea apartamentului sau care sunt procedurile pe care ar trebui sa le fac pentu a iesi din aceasta situatie? care sunt primele bunuri care se executa silit in cazul acestor proceduri? am mare nevoie de ajutor...va rog dati-mi un sfat urgent...macar cum as putea evita o perioada aceasta problema, poate as putea gasi o solutie in locul fostul meu asociat care s-a dovedit incompetetnt. va multumesc mult